Network Marketing ile internetten para kazanmak

NETWORK MARKETİNG. Eğer ikna kabiliyetim güçlü ve çok sosyal biriyim diyorsanız bu iş tam size göre. Oturduğunuz yerden bir çok ürün satabilirsiniz. Size geliri o kadar yüksek olacakki inanın çocukken hayalini kurduğunuz pembe panjurlu evinizi ya da kırmızı Ferrarinizi alabilirsiniz. (Ferrai konusunda fazla uçmamakta fayda var sonuçta o arabayı almak paradan başka koşulları da içeriyor 😀 )

Bu sistem Avrupa üniversitelerinde ders olarak işlenmektedir. Ülkemize daha yeni yeni gelmeye başlamıştır.

İnsanların sağlıklı yaşama bunun getirisiyle uzun yaşama istekleri bu mesleği gözde hale getiriyor. İnsanların doğal tüketime önem vermesinin ve bu önemin kozmetik ürünlere dahi inmesi bir çok tüketiciyi kendisine çekiyor. Finansal özgürlük isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği bir iş alanıdır. Üstelik esnek çalışma saatleri isteyenler (bir diğer niteliği rahatına düşkün insanlar oluyor büyüklerimizin deyimiyle) bu alana yöneliyorlar.

İnternet alanında yapılması bu işin yayılmasıyla doğru oarantılıdır. Kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor ve sitenin üye sayısı da buna oranla artıyor.

Her site gibi bu site de bir üye kaydı istiyor. Herkese özel bir link vermeyi de ihmal etmiyor. İnternetten dolayı da bu linkin amacı üye kayıt oranını arttırmaktır. Bu linkle üye oldukları her site de reklam yapıp yeni üyeleri çalıştıkları sitenin ana sayfasına yönlendirbilecektir. Üstelik kendi bağlantınızdan üye olanlara site tarafından sizin referanslığınız görülecektir.

Öyle bir sistem yapmışlarki siteye başka bir zaman ana sayfadan giriş yaptıklarında bile referanslığınızın silinmeyecek olmasıdır. Bunun içinde kendi özel web sitenizin olma zorunluluğu yoktur.

Sadece tek bir kural var o da haksız rekabetin önüne geçilmek için konulmuştur. Elinizdeki ürünü piyasa satış fiyatından aşağıya satamazsınız. Üstünde satabiliyorsanız satın buna bir kısıtlama getireceklerini pek sanmıyorum. Üstelik siparişlerde de hiç bir sınır koymuyorlar. 50 tl ve üzeri siparişlerde de kargo ücretlerini firma kendisi üstleniyor.

Yorum yapın

Network Marketing ile internetten para kazanmak” üzerine 9 yorum

  1. Arkadaş bize anlattığın şeyi kendin yapmışsın işte.Bir site hazırlamışsın tıklanıyor ve reklamlada köşeyi dönüyorsun.Okuyanda birşey alamıyor maksatta bu zaten 🙂

  2. Yani yorum yapmadan geçemiyecem. Arkadaslar tamam rahat para kazanma ama bu kadarda rahat davranmayın armut piş agzıma düş internet sitesi ver falan. Network Marketing yazıyor zaten kopyalayın google’ye yapıştırın araştırın ohoo siz böyle para falan kazanamasınız sadece merak edip ookursunuz bi an parlarsınız sonra sönersiniz (:

  3. kardeşim tama hoş bilgi vermişsin. ben bunları biliyordum diye hiçbir yabancılık çekmedim; ama benim gibi bilmeyenler ne yapacak. hiç açıklayıcı bir bilgi vermemişsin ki. millet ne yapmalı biraz onu gösterseydin ya. yeni makale ekle bunlara. bu defa açıklığa sahip olsun. yine de bunları hazırladığın için teşekürler.

  4. anlaşılan pdfdergi.com da bu ptc sitelerinin iş ortağı, bilgi yok safi yorum böyle makale mi olur ya? arkadaş bir makalede kayda değer bir link olmadan, sırf kandırmaya yönelik bir yazı olabilir mi? zaten burda yazılanların tamamı internette yığınla sayfada var, yok ferrari alacak parayı bulursun yok bilmem ne, at yalanı… hesabı. beyler siteyi ptc ortağı yapacaksanız sitenizin ömrü kısalır,hiti falan da kalmaz.

  5. hiç bir yazıda link yok sadece ziyaretçi çekmek amacıyla hazırlanmış bir yazı dizisi.

  6. 5 bölüm yapmışsın ama hep aynı şeyleri tekrarlamışsın milleti böle kandırmayın