Internetten para kazanmaya ne dersiniz? 1.bölüm

OTURDUĞUNUZ YERDEN MİLYONLAR KAZANMAYA NE DERSİNİZ? Yanlış duymadınız. Sadece bilgisayar başında geçireceğiniz 2-3 saatlik bir çalışma çocukluk hayallerinizi gerçekleştirmeye yetecek. Biliyorum bende sizin gibi bunu ilk okuduğumda güldüm ama sonradan aylık geçimini sadece bu yöntemlerle kazanan insanları gördükçe ağzım açık kaldı.

Bu yöntem Türkiye’de bizden habersiz gelişmiş ve yeni gün ışığına çıkan bir yöntemdir. Ekonomik krizden dolayı işinden olanlar, okuyan öğrenciler ve evde örgü yapmaktan sıkılan ev hanımları daha çok ilgilendireceğinden oldukça eminim.

Kazandığınız paralar ise sadece bilgisayar kullanma deneyimize bağlı. Çok profesyonellik istemiyor bu işte. Zaten bir çok site gezeceğiniz için bu konuda eğitim veren videolarla karşılaşmamanız ve kendinizi geliştirmemeniz imkansız.

Sadece reklam izleyerek ve tanıtım mailleri okuyarak bile para kazanabilirsiniz. Bir şey satmak ya da pazarlamak ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şeydir. Çok büyük başarıları göze aldıysanız eğer iyi bir sponsor bulmanızda yarar var derim. Güçlü ve yardımsever sponsor sizi başarıya götürecek anahtar gibidir.

Bu ekonomik krizin teğet geçtiği tek yer online internet siteleridir. Her ne olursa olsun insanlar iletişim konusunu asla geri plana bırakamazlar. Dediğimi internet cafeleri gezdikten sonra daha iyi anlyabilirsiniz. Hepsi ağzına kadar doludur. Üstelik evine net bağlattıranlarında sayısı günden güne artış göztermektedir.  

Sizinde dikkatinizi çekmişse eğer her sitede raklam olduğunu görürsünüz. Arama motorları bunları en iyi kullanan firmalardır. Bunun sayesinde de zaten büyük bir servet sahibi olmuşlardır. Siz de diyeceksiniz paraları galiba ceplerini deliyor o yüzden millete oturdukları yerden para dağıtmak istiyorlar. Oysa sitenin ilk amacı para kazanmak sonra kazandırmaktır. İnternette en çok para kazandıran reklamlar olunca da siteler bunların okunması için kullanıcıları kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Çoğumuz istemediğimiz reklam ve maillere karşılaşmak zorunda kalmışızdır. Bu da söylediğimin gerçekliğini ortaya koyan bir kanıttır.

Elbette bu konuda kandıranlar var inkar etmek elde değil. Çünkü milyonlar site mevcur ve hepsinin çalışma anlayışları birbirlerinden çok farklı. Ama bu sitelerin yüzde seksene yakını ödeme yapmıyor. İşlerine biraz dolandırıcılık kattıklarıda doğru. Ama herşeye rağmen güvenilirliği kanıtlanmış siteler vardır. Bu yüzden iş seçiminizi bu siteler yönelik yapmalısınız.

Çalışmaya başlayacağınız her site sizden bir üyelik formu doldurmanızı isteyecektir. Burda yapacağınız en önemli nokta kredi kartı gibi önemli bilgilerinizi asla vermemenizdir. Böyle bir zorunluluk yasal çalışan hiçbir sitede yoktur. Şu anda milyonlarca kişi bu sitelerden faydalanmaktadır. Daha binlercesi kayır olmak için yolda. Sizinde bu fırsattan yaralanmanız için elinizi çabuk tutmanız gerekir. Çalıştığınız firmanın denemiş olmasına ve mantıklı çalışıp çalışmadığına dikkat etmelisiniz. Ödemelerinde sorun yaratan ve güvenilir olmayan sitelerle çalışan firmalardan uzak durun. Ön sezilerinizle hareket etmeyi de ihmal etmeyin.

Yorum yapın

Internetten para kazanmaya ne dersiniz? 1.bölüm” üzerine 3 yorum