Internetten para kazanmaya ne dersiniz? 3.bölüm

ÖZ BABAM BİLE PARAYI ELİ TİTREYEREK VERİYOR BU PARABABASI DA NEYMİŞ?

Size neler vaat edebilirim? Durun düşünüyorum hemen! Zengin olamak ister misiniz? Mesai derdi olmadan. Kendi işinizi kurmak istemez misiniz? Sadece bilgisayar başında çalışarak. Bazen ev kiralarken ara sıra gıcık kaptınız emlakçıların işini yapıcaksınız bir nevi. Komisyoncu olup paraya para demek istemez misiniz? Ayda 10 Bin tl’ye varan kazançla. Ne dersiniz bu işe? (ohh kebab diyeceğinizden eminim 😀 )

Home-business kelimesini daha önceden duydunuz mu? Duymayanlar için bir açıklama da bulunayı hemen. Online işlerle evde patron dırdırı dinlemeden para kazanmak demektir. Bu konuda uzmanlaşmış çok insan bulunmaktadır. Üstelik bilgilerini kullanıcılarla paylaşmaktan asla çekinmiyorlar. Verilen eğitimin yanında sizde kendinize özel teknikler geliştirebilirseniz para içinde yüzebilirsiniz. Ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var. 

Bu eğitim size sermaye gerektirmeden satış yapmayı öğretiyor. Komisyonu da size kalıyor. Kurduğunuz site otomatik olarak çalışıyor. Bu yüzden size para kazanmak için daha çeşitli yollar bulmak gibi ek zamanlar kazandıracaktır. Sonra da gidip paranızı bankadan çekeceksiniz.
Eğer bir memursanız ve kısıtlı hayallerle yaşıyorsanız asla zengin olamazsınız! Bunun için yeniliklere açık, risk göze alabilen ve hırslı bir kişiliğe sahip olmalısınız. Sizin aylık birkaç bin dolar kazanan sıradan internet kullanıcılarından neyiniz eksik?

Bu sistemdeki eğitimi gördükten sonra gereksiz para kazanma yöntemlerinden hiçbirini görmeyeceksiniz. Doğru eğitimle de pazarlama konusunda kendinizi geliştirebileceğinizden eminim. Bunun için insanları etkileme sanatıyla ilgili bir kaç kitap okumanızda da fayda var. Sonuçta ikna kabiliyetiniz yüksekse önünüz çok açık demektir. Yabancı dilinizi geliştirerek oturduğunuz yerden yurt dışına bile satış yapabilme olanağına sahip olacaksınız.

Gerekli siteleri araştırdıktan sonra birçok bilgiye sahip olacaksınız bu konuda. Zaten parababasıyla ilgili eğitim vermeyi amaç edinen önemli siteler mevcuttur.

Bunları araştırdıktan sonra benim bile kafam karıştı. Bir an olsun ne okuycan bu işler var demek geçti içimden. Ama ben susturdum o sesi. Çünkü daha önümde çok yolum var. Çok yolu olmayan çok kişi de var. İşte bu yüzden bu bilgileri sizinle paylaşmayı düşündüm.

Benim içimdeki sesi susturmam için bir çok nedenim olmasına rağmen ben bile kıyısında köşesinden bu sektöre girmeye çalışıyorum. Sizin daha derin araştırma yapıp geç olmadan bu sektöre dalmanız gerekiyor. Aman fazla dalmayın ve dikkatli olun derin sularda paranızı yemek isteyen köpek balıkları her zaman vardır…

Yorum yapın