Internetten para kazanmaya ne dersiniz? 2.bölüm

Konu internette pazarlamacılık oluncada bununda kolayını bulmuşlardır elbet diyorsanız tam üstüne bastığınız ayağınızı çekin de anlatayım derim. Yabancı ve Türk firmalar e-gold, paypal, moneybookers, alertpay gibi hesaplara ödeme yaparlar. Havale işi masraflı bir iştir ayrıca milyonlarca kişiye bunu yapmak firmayı zarara sokar. Hem kullanıcılar için hemde firma geliri için rahatlık olsun diye bu hesaplar istenir. Sizi de eft ve kredi kartı gibi sıkıcı işlemlerden de kurtarıyor. Sadece e-mailinizi kullanarak online bir şekilde para alışverişinin keyfini çıkarıyorsunuz.

Size öncelikle bir kaçını anlatayım.

Google kazançlarını kullanabilirsiniz ilk adım olarak. Bunun için detayla bilgi veren siteler eminim bulacaksınız. Ayda 10 Bin TL kazanabilirsiniz bu işte. Ama şunu söylemeden de geçmeyim. Kazanacağınız miktar tamamen size bağlıdır. Sizin zekanızı birazda kurnazlığınızı nasıl kullandığınıza…

Bir diğer önerim online darphane. Bu işle de ayda 10 Bin tl kazanç sağlayabilirsiniz. Kredi kartı borcunuzdan kurtarabilecek bir miktar olduğu kesin.

Reseller Book işine de bir göz atmanızı tavsiye ederim. Getirisi çok yüksek bir iş ve çok büyük bir enerji sarfetmenizi gerektirmiyor.

Eğer keskin zekanıza güveniyorsanız SEO uzmanı olabilirsiniz. Bundan önceki makalemde bu konuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi vermiştim. Yazımı göz gezdirmenizde fayda olacağını düşünüyorum.

GDI programından da faydalanabilirsiniz. İlk başta o da ne diyeceksiniz ama kendi sitelerinde size yardım edecek bir çok bilgiyi barındırıyorlar. O kadar da göz korkutucu bir şey değil bana güvenin. Zaten sitede kendinizi geliştirmeniz için her an her saat size hizmet veriliyor. Reklam yapmayı öğreten bu site gerekli her belgeyi firmanın kullanıcıya ulaştırmasını da sağlıyor.

Çeşitli grup çalışmaları yapılıyor. Aynı gruptaki kişiler birbirlerinin telefon numaralarını biliyor. Bu durumda da bir sorunda hemen çözüme ulaştırıp birlikte rahatça çalışabiliyorlar. Grup haricinde kişisel çalışmaları var. Bunlar kendi gruplarını açarak büyütebiliyorlar. Sitenin tek isteği daha fazla üye sayısına sahip olmak bunun için de üye olan her kullanıcıların yakınlarını kendi sitelerine davet etmelerini istiyor. Yasal bir kuruluş olduğundan size rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Ya da benim gibi makale yazarı olabilirsiniz. Tabi yazma gücünüze güveniniz varsa…
SüperTeklif, Reklammatik, Neobux, Napolyon bu konularda önerebileceğim güvenli sitelerdir.
Bunun yanında Facebookve bloglardan da para kazanabileceğinizi asla unutmayınız.

Yatarak para kazanmak düşüncesiyle başlarsanız bu işlere hayal kırıklığıyla karşılaşırsınız. Çünkü herkes emeğiniz kadar karşılık verir.

Umarım size bir faydam dokunmuştur. Ama bu kadarla sınırlı değil. Size ayrıntılı olarak anlatacağım bir kaç iş alanı daha var.

Yorum yapın

Internetten para kazanmaya ne dersiniz? 2.bölüm” üzerine 4 yorum

  1. “Yatarak para kazanmak düşüncesiyle başlarsanız bu işlere hayal kırıklığıyla karşılaşırsınız. Çünkü herkes emeğiniz kadar karşılık verir.” çok doğru hocam bir site açıp yatarak para kazanmak anca hayelden öteye geçemez 🙂