Android Hızlandırma Programı Clean Master Space Cleaner & Antivirus

Herkese merhaba! Şimdi size anlatacağım konu; Mobil platform üzerinde bulunan Clean Master, nedir ne değildir?

Öncelikle Clean Master Cheetah Mobile‘ın ürettiği bir uygulamadır. Gelin birazda özelliklerinden bahsedelim:Bu uygulamayı kullanan kullanıcılar, en çok RAM Temizleyici veya Depolama Boşaltıcı olarak kullanıyor fakat sadece bundan ibaret değil tabiki de. Ana özellikler aşağıda listelenmiştir hadi bir göz atalım.

  • Antivirüs

Artı bir uygulama gerektirmeden tek bir uygulamada bir sürü özellik bulunduruyor bunlardan biride antivirüstür, Clean Master uygulamasında antivirüs özelliği çok tercih edilmese de kullananlar var. Herhangi bir APK dosyasını indirirseniz, dosyanın hemen taramasını yapan Clean Master’ın daha bir çok özelliği var!

  • RAM Temizleme ve CPU Soğutucu

En çok kullanılan bu eklenti, işini fazlasıyla görüyor. RAM ‘i temizlemek için “Telefonu Hızlandır” (tabletler için “Tableti Hızlandır”) tuşuna basın üstüne düşeni yapacaktır. CPU soğutucu ise aynı mantıkla çalışıyor, arka planda çalışan uygulamaları kapatır ve sürekli yeniden başlayan uygulamaları durdurur.

  • Gereksiz Dosya Silici

Diyelim ki bir APK dosya indirdiniz ve kurdunuz, kalan APK dosyaları size sorar vesiler. Hazır artık dosya demişken, bir uygulama veya oyun silerseniz yine kalan artıkları size sorar ve cevabınız olumlu olursa kalıntıları siler.

  • Bildirim Temizleyici

Bunun için özel erişim gerekir, Clean Master’ın bu özelliği bildirimlerini bir sekme oluşturarak hapseder bu sekmeye tıklarsanız, bildirimlerinize bakarsınız. Fakat görmek istediğiniz bildirimleri seçip uygularsanız seçtiğiniz uygulamanın bildirimini size gösterir.

  • Şarj Kurtarıcısı

Aslında bu özellik RAM Temizleme ile aynı. Arka planda çalışan uygulamaları kapatır ve sürekli yeniden başlayan uygulamaları durdurur. Böylece piliniz daha uzun süre dayanır.

  • Oyun Hızlandırıcısı

RAM’i temizler ve oyunu açar oyununuz bitene kadar diğer uygulamaları uyutur.

  • Uygulama Kitleyicisi

Sizin seçtiğiniz belirli bir PIN’i istediğiniz uygulamaya yerleştirin yanlış şifre girenlerin ön kamera erişimi ile fotoğrafını çeker doğru PIN girdiğinizde ise açmaya çalışan kişinin fotoğrafını size gösterir.

  • Galeri Kilidi

Uygulama kilidi ile aynı yeteneğe sahip olan galeri kilidi, seçtiğiniz fotoğraf veya videoyu kilitler.

  • Güvenli Tarayıcı

Siz hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın güvenli taramayı açarsanız zararlı sitelere girmenizi engeller.

Yorum yapın

Android Hızlandırma Programı Clean Master Space Cleaner & Antivirus” üzerine bir yorum