Intel tablet bilgisayara yeşil ışık yaktı

Apple ipad ile açılışı yapılan tablet bilgisayar pazarına peşi sıra yeni üyeler katılıyor. Ve işte o yeni üyeler arasına donanım üreticisi Intel’de katıldı.

Bilgisayara evrim geçirten ipad, çıktığı günden buyana çoğu kullanıcının gözdesi olduğu gibi birçok firmanın da örnek alınası cihazı oldu. İlk olarak buradaki haberimizde ipad’a gelen ilk rakip; WePad’ı tanıtmıştık. Ardından google tablet bilgisayar çıkaracağını duyurdu. Onun peşinden dell streak ile Samsung s-pad geldi. Ve işte en son da başarılı donanım üreticisi Intel, apple ipad’a artık sıkı bir rakip olacak, tablet bilgisayarını çıkartabiliriz haberini verdi.

Çoğu kullanıcıyı meraklandıran ve apple’ı da telaşlandıran bu olay ilk olarak Intel’in tablet bilgisayar için yaptığı hazırlıkların duyurulmasıyla başlamıştı. Ve bugün Intel cephesinde gelen bu yeni haber ile Intel’in tablet bilgisayar çıkarmak için tüm sistemlerini hazırladıklarını ve artık bu günden sonra ipad için sıkı rakip çıkartabileceklerini söyledi.

Intel tablet bilgisayara yeşil ışık yaktı

Şu son günlerde ipad’a çıkan rakipler ve adaylarla birlikte tablet bilgisayar pazarının iyice kızışması bekleniyor. Sizlerde bu pazarı yakından takip etmek isterseniz detayları ve haberleri an, an pdfdergi.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz

Yorum yapın

Intel tablet bilgisayara yeşil ışık yaktı” üzerine bir yorum