Google iPad geliyor

Size kısa bir süre önce Apple’ın son harikası iPad’a yepyeni bir rakibin geldiğini buradaki yazımız da açıklamıştık Ama iPad’ın bu seferki rakibi gerçekten de diğerlerinden daha da üstün olacak ve iPad’ı epeyce zorlayacak gibi gözüküyor. Ve işte iPad’ın yepyeni rakibi; Google iPad

Google şu son zamanlarda biraz daha taklitçi bir role bürünmeye başladı ve herkesin göz bebeği olan son teknoloji harikası Apple iPad’a benzer bir google ipad adında tablet bilgisayarın üretimine başladı.  Şu an için resmi bir açıklama yapmayan google’dan sızan haberlere göre bu ürünün çok yakında piyasaya çıkacağı internette sızdı.


Peki, Google iPad gerçekten Apple iPad’a rakip olabilir mi?
Sonuçta google çok büyük bir marka ve şu ana kadar yaptığı tüm işlerde de nuxe one haricinde başarılı oldu. Şöyle düşünelim apple ipad tarzı bir tablet bilgisayar ilk olarak Apple’dan çıktı ama bu demek olmuyor ki son olarak ta o üretsin. Ve birde şu vardır google’ın teknoloji pazarında çok büyük bir üstünlüğü vardır ve cihaz için yapacağı ön reklamlar sayesinde de Apple iPad gibi daha çıkmadan binlerce kitleyi bu ürün için kendine bağlayabilir.  Yani hepsinin sonucunda google yine apple terletecek bir konuyu gündeme getirdi.

Yorum yapın