Microsoft sorunları otomatik çözecek

Microsoft’un göz bebeği yazılımı Windows 7’nin çıkmasıyla birlikte Windows xp ve Windows vista’nın tahtını sallamıştı.  Ve hemen ardından Microsoft Windows xp’ye yılsonu itibariyle teknik destek vermeyeceğini de duyurmuştu ve bunu üzerine bilyonlarca kullanıcının tepkisini çeken Microsoft, kullanıcıları için otomatik sorun çözer “Fix it” adında yepyeni bir program geliştirterek hizmete soktu.

Microsoft tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan fix it’in genel olarak bilgisayara tam hâkim olmayan kullanıcılar için çok işe yarayacak program olduğu iddia ediliyor. Tüm hataları çözebilecek olan Fix it’i sizlerde bilgisayarınıza indirerek hiç kimsenin yardımı olmadan sisteminizdeki problemlerini giderebilirsiniz.

Peki, ama Fix it hangi sistemlerde kullanılır?
Windows 7, Windows Vista ve Windows xp işletim sistemlerinde çalışan bu program sadece Windows xp’ler de sp3 yüklü olarak kullanılabilir.

Yorum yapın

Microsoft sorunları otomatik çözecek” üzerine bir yorum

  1. lan var ya, ben microsoft fix it indirdim bilgisayarıma, sadece internet sorunları çözüldü, makinenin sorunları çözülmedi. bu programı indirmeyin ve ya satın almayın!