iPhone 4G flaşlı 5 Megapixel kameraya sahipmiş

Daha önce sizlere yeni iphone hakkında buradaki haberimizden biraz bilgi aktarmıştık ve işte o günden bu güne yeni nesil iphone hakkındaki son durum.

Herksin merakla beklediği yeni nesil iphone sonunda internete düşerek kullanıcıların yorumlarını almaya başladı. İlk olarak yabancı bir siteden yeni iphone’un görüntüleri başlığında yayınlanan bu haber hakkında daha apple’dan bir açıklama gelmese de tüm kullanıcılar bu resimlerden gayet memnun kaldı.

Yeni nesil iPhone bir göz gezdirdiğimiz zaman dikdörtgen ve biraz daha kalın oluşu gözümüze çarpan ilk değişimiydi. Sonrasında cihazın köşelerinin sert alüminyum’dan yapılmasa da cihazı daha hoş hale getirmiş.  Cihazımızın ön yüzeyine baktığımız zaman sizlere burada da bahsettiğimiz gibi amoled ekran oluşundan başka bir değişim olmadığını görüyoruz.  Arka yüzeyine den baktığımız zamanda eski iphone hiç andırmadığı da en büyük değişimlerinden olmuş. Çünkü eski iphone’un arka kasası biraz daha eğimli ve kaygan bir yüzeyken şimdiki iphone’da daha bir düz tasarlanmış ve böylede daha güzel olmuş.

Cihazın özelliklerini incelediğimiz zaman 5 mp flashlı kamerası ilk olarak bizleri mest etmeyi başarıyor ve sonrasında iTunes ve benzeri özellikleri de sırasıyla ardı ardına geliyor.

Daha piyasaya çıkmadan, sadece birkaç fotoğrafıyla bizleri heyecanlandıran bu cihazı bizlerde merakla bekliyoruz.

Yorum yapın