iphone hd iphone 4g özellikleri çıkış tarihi

Cep telefonu dünyasına bambaşka bir devrim getiren apple iphone çok yakında çıkacak olan yeni iphone için tanıtım tarihi belli oldu.

Biz kullanıcılarda bir teknoloji merakı vardır ki bir cihaz piyasaya çıkmaya kalsın. İşte iPhone’de hayatımıza böyle girdi ve teknoloji meraklıları bu cep telefonuna sahip olan ilk kullanıcılar oldu ve aradan kısa bir süre geçti ve şimdi iphone herkesin bir anda vazgeçilmesi oldu. Herkesin iphone hakkında bir yorumu olduğu şu zamanlarda apple firmasından da kullanıcıları mutlu edecek bir haber geldi ve apple iPhone’un yepyeni modelinin tanıtım tarihi belli oldu.

Bu yeni modele kimi iphone hd derken kimide iphone 4g diyor ama peki, gerçeği nedir?

Apple iphone bu versiyonunda diğer modellerinden farklı bir hizmet sunacak ilk olarak bu modelinde hd özelliği ön planda ve sonrasında 4g teknolojisi ile birlikte gelmesi de biz kullanıcıları bu yeni nesil iphone adlandırırken kafamızı biraz karıştırıyor.

İlk olarak bu yeni nesil iphone’da 960×660 ekran çözünürlüğü bulunuyor. Ve adından da belli olacağı gibi 4g teknolojisi ve hd özelliği de bulunan bu cihazın 5 mp flash’lı kamerası da mevcut.

Hepimizin merakla beklediği yeni nesil iPhone’nun 22 haziran 2010 tarihinde de tanıtımı yapılacak.