Bilge Adam Kurs Fiyatları

Takip edenler bilir bundan bir süre önce bilge adam nasıl isimli bir yazı yayınlamıştık. Bilge Adam’ ın nasıl olduğunu okuduk ama peki bilge adam kurs fiyatları nasıl? Bilge adam da kurs ücretleri yüksek mi? Bilge adam Kurs ücretleri ne kadar?

Aslında ilk olarak yapmamız gereken bu değil. Yani kurs fiyatlarının azlığından yada çokluğundan önce o kursun bize gerçekten faydalı olup olmayacağı. Sanırım hiç bir kimse bir şey öğrenemeyeceği bir kursa az da olsa para ödemek ve zaman harcamak istemez. Yani “az ödeyip hiç öğrenememektense biraz daha fazla ödeyip öğrenirim” deriz.

Öncelikle Bilge Adam web sayfasını ziyaret edelim ve Bilge Adam neler sunuyor ona bir göz atalım. Bilge adam web sayfasında bizi daha çok ilgilendiren kısım Bilge Adam Bireysel bölümü.

bilge-adam-indirim

İşte bizi ilk karşılayan ekran. Bilge Adam kurs fiyatlarında %40 indirim olduğundan bahsediyor. Peki Bilge Adam kurs fiyatları ne ki? Linke tıkladığımızda şu bilgiye ulaşıyoruz:

Bilge Adam’ da Microsoft Office, İngilizce, Muhasebe ve SAP, AutoCAD ve 3Ds Max eğitimlerinde %40 indirim

“Microsoft Office, İngilizce, Muhasebe ve SAP, AutoCAD ve 3Ds Max eğitimlerinde %40 indirim fırsatını kaçırmayın!”

Her ne kadar bilge adam kurs fiyatlarını henüz öğrenediysek te en azından şu an için geçerli olan bir kampanyadan haberdar olduk. Bu yazıyı eğer yayınlandıktan çok uzun bir zaman sonra okuyorsanız Bilge Adam Kampanyalarımız sayfasına göz atmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü burada bir çok kampanya haberi yer alıyor. Şimdi diğer kampanyalara bir göz atalım.

Bilge Adam Kariyer Eğitim Kartı

“Bilge Adama gelin Kariyer Eğitim Kartı na sahip olup 24 ay boyunca sınırsız eğitim alın!” Kariyer Eğitim kartının fiyatının gerçekten çok yüksek olduğunu tahmin edebiliyorum. 24 ay boyunca sınırsız eğitim. Ancak yine de kariyer eğitim kartının fiyatını öğrenmek lazım.

Bilge Adam’ a Erken Kayıt Olan Kazanıyor

“Mart ayı ve sonrasında başlayacak sınıflara kayıt olun, hem %20ye varan avantajlardan hem de Bonus, World, Advantage, Maximum, CardFinans ve Axess kredi kartlarına 6 ve 12 taksit fırsatından yararlanın.” Bu tip indirimlere tüm kurslarda rastlarsınız, klasik bir kampanya. Bence ‘%20 den daha fazlasını da yapabilirler.

Bilge Adamdan Öğrencilere Özel İlgili Bölüm İndirimi!

“Bilge Adama kayıt yaptıran öğrenciler, okudukları bölüme özel %20ye varan indirim fırsatından yararlanıyor.” Kampanyalar birleşebiliyormu bilemiyorum ama eğer birleşiyorsa ciddi bir indirim sağlayabilirsiniz. Eğer öğrenci iseniz ve okuduğunuz bölümle ilgili bir eğitim almak istiyorsanız işte size fırsat. Yukarı da da dediğim gibi bir de diğer kampanya ile birleşiyorsa bilge adam kurs fiyatı ciddi biçimde aşağı iner.

Bilge Adam’ da Geleceğinize Bilgisayar Teknolojilerinde Yatırım Yapın!

“%40a varan indirimlerden faydalanarak Yazılım ve Veritabanı, Sistem ve Ağ, Web ve Grafik, 3d ve Teknik Çizim veya Bilgisayarlı Muhasebe ve SAP Finans Uzmanı olun!” İşte güzel bir haber daha. Az önce %40 indirim sadece bunları mı kapsıyor diye geçirmiştim aklımdan ancak sayfanın ilerleyen bölümlerini okuduğumda başka dersleri de kapsadığını gördüm.

Bilge Adam 3D ve Teknik Çizim Uzmanlığı Eğitiminde Büyük Fırsat

“3D ve Teknik Çizim Uzmanlığında büyük fırsat. Autodesk, Adobe ve Google SketchUp Pro’nun Yetkili Eğitim Merkezi olan Türkiye’deki tek özel eğitim kurumu olan Bilge Adama inanılmaz avantajlarla kayıt olma imkanı yakalayın.” Açıkçası bu büyük fırsatın ne olduğu hakkında en küçük bir bilgim yok. Ancak grafikerlik mesleği her zaman geçerli olan bir meslek ve işinizi severek yapıyorsanız çok eğlenceli.

Bilge Adam’ a %50 İndirimli Kayıt Olun!

“Hafta İçi Gündüz Programlarına Kayıt olan Kazanıyor! Hafta İçi Sabah veya Öğlen programlarını seçin %50 İndirimli Kayıt Olun!” İşte güzel bir fırsat daha.

Bilge adam web sitesinde kurs fiyatları hakkında herhangi bir bilgi yok. 444 33 30 numaralı bilge adam iletişim hattını aradığınız da da fiyat bilgisi vermiyorlar. Kurs fiyatlarını sadece yüz yüze görüşme de veriyorlar. Aslında bu sadece bilge adam özel bir şey değil, diğer kurslar da da bu şekilde. Yüz yüze görüşmede sizi ikna edip kursa kayıt ettirmeye çalışıyorlar.

Bilge Adam’ da hangi eğitim ne kadar ücretle veriliyor bunu öğrenemedik, zaten çok fazla bir anlam ifade etmiyor çünkü her zaman farklı kampanyalarla fiyat değişebiliyor. Siz önce gerçekten bir eğitim almak isteyip istemediğinize karar verin, sonrasında 10-15 dakikanızı ayırın ve görüşmeye gidin, sınıflar ve eğitimler hakkında bilgi alın, herhangi bir derse misafir öğrenci olarak katılmak istediğinizi söyleyin. Sonrasında Netron, SmartPro, Network Academy gibi firmaları da ziyaret ederek onlardan da bilgi isteyin, örnek derslere girin. Ve en sonunda kararınızı verin.

Yorum yapın

Bilge Adam Kurs Fiyatları” üzerine 33 yorum

  1. ben bilgeadam öğrencisiyim. 200 saatlik eğitimlerine katıldım ve hiç de memnun değilim, oraya verilmiş parayı çöpe atılmış sayıyorum. Adamların tek avantajları reklam yapma konusunda çok iyi oldukları için kişiyi güzel kandırıyorlar. Yok şu öğrencilerimize kariyer danışmanlığı yaptık işe soktuk, şu şu tanınmış markaların bilmem ne temsilcisiyiz ödül aldık falan. Onlara inanıp da girdim salak gibi. Ama çok da güzel salak yerine koymuşlar onu anladım. O işte çok başarılılar bak. Mesela, demişlerdi ki kayıt olurken derslerin belli bir oranına devam etmeniz gerekir yoksa katılım sertifikası alamazsınız, kur sonunda sınav yapıyoruz ondan 85 üstü alırsanız üstün başarı sertifikası veriyoruz falan dediler.Bizim sınıfta biri vardı adamı sınavdan önce görüyorduk.Adam sınav saatinden önceki derse giriyordu.Hocaların hepsi de zaten soruların büyük bir kısmını verir.Adam hem üstün başarı hem da katılım sertifikası aldı. Ben o kadar para verdim yazık olmasın diye gittim düzenli olarak.Çok bişey öğrendiğimi söyleyemem. VBA gösterdiler sınıfta kimse anlamadı. Hocam anlamıyoruz dedik. “Zaten anlamamanız normal VBA zor bi konu. Onu normalde başka sınıflarda 6 ay işliyoruz” dedi. O zaman niye koyuyosun müfredata. 100 saatlik daha eğitim almam lazım ama ben gitmek istemiyorum. Ama kaydımı da silmiyolar mantıklı bir gerekçe olması lazımmış. Ama size göre gerekçenizin mantıklı olması yetmiyo büyük müdürlerin kabul etmesi lazım. Hadi diyelim lutfedip kabul ettiler girmediğin derslerin %20′sini de kesiyolar. Ders saatlerinin de kendilerine göre belirledikleri fiyatları varmış.Yani resmen diyo ki adamlar “%20 gözüküyo ama sen parayı unut”.Kesinlikle kapısından bile geçimemesi gereken bir kurum.

  2. @anonim
    Bilge adam bilgisayarlı muhasebe eğitim paketi içinde 100 saat SAP FI modulünü öğretiyor. Sana SAP nin yetkili eğitim partneriyiz diyebilirler. Ama değiller. Bizzat SAP Türkiye’den teyit ettim. Tek yetkili eğitim merkezlerinin medyasoft olduğunu söylediler.
    Yetkili olmadan öğretilemez mi? Öğretilebilir bence.
    300 saat için 8.000 TL den kapı açıyorlar. Ne tuttururlarsa artık. Sadece 100 saati de alabiliyorsun ama tamamını alabilmen için 100 saati pek cazip sunmuyorlar sana.
    İyi düşün. Medyasoft da 5950 TL diyor. Sadece nakite %10 iniyor. Onun dışında herkese aynı.
    Amacım kimseyi karalamak yada övmek değil. Bilgilen diye.
    Teşekkürler.

  3. Sap nedir
    sap nedir
    sorusuna Avrupa’nın en büyük yazılım şirketlerinden biridir şeklinde cevapverilebilir. 1972 yılında Almanya’da kurulan Sap, zaman içinde dünyanın neredeyse her ülkesinde hizmet verir hale gelmiş durumda.
    sap turkey
    biriminin kurulma çalışmaları 5 yılıaşkın bir süre devam ettikten sonra
    sap türkiye
    2011 yılının Temmuz ayında tam anlamıylahizmete geçti. Bugün Sap Türkiye ülkenin en büyük şirketlerin yazılım desteği vermeyedevam ediyor.Sap sisteminin dünya çapındaki en büyük 4 yazılım merkezinden biri haline gelmesi
    sapeğitimi
    almak isteyenlerin sayısının da her geçen gün artmasını sağladı. Dünyanın farklıülkelerinde sap eğitimi veren kuruluşlar bulmak mümkün. Ülkemizde ise Sap kursu adıaltında birçok kurs açılmasına rağmen bu kursların çok küçük bir kısmı resmi ve kurumsalanlamda Sap dersleri verebiliyor.Bu kurs merkezleri içinde Bilimer Bilişim Akademisinin özel bir yeri mevcut. Microsoft,Adobe gibi dünya çapındaki firmalarla çalışan Bilimer Bilişim Akademisi ülkemizde iseSabancı, Türk Hava Yolları ve MedyaSoft gibi firmalar ile çalışmalar yürütüyor. Sap fi kursukategorisinden web tasarımı kursuna kadar onlarca alanda verilen Bilimer eğitimleri ile ilgilidetaylı bilgiye
    http://bilimer.com.tr
    adresinden ulaşabilirsiniz

  4. gurkan :Ben bilgisayar mühendisiyim 2 yıl önce iş aradığım dönemde kendimi geliştirmek için bilge adama kayıt olmuştum.. işe başladığım için devam edemedim, 4000 küsur ücreti de ödemiş oldum. zaten nakit ödeme yapmayacaksanız genelde bi kredi kullanmanızı sağlıyorlar. ücreti bankadan alıp muhattaplıktan çıkıyor sizi ödemeler konusunda bankayla muhattap bırakıyorlar.. ödediğim ücreti geri almayı talep ettiğimde ancak eğitim indirim kartıyla çözümleyebileceklerini söylediler. eğer bilge adamda herhangi bir eğitim almayı düşünüyorsanız 997 tl değierindeki eğitim indirim kartını 600 tlye vererek 400 tl indirim almanızı sağlayabilirim. kayıt esnasında şahsen de teslim edebilirm.

  5. Ben bilgisayar mühendisiyim 2 yıl önce iş aradığım dönemde kendimi geliştirmek için bilge adama kayıt olmuştum.. işe başladığım için devam edemedim, 4000 küsur ücreti de ödemiş oldum. zaten nakit ödeme yapmayacaksanız genelde bi kredi kullanmanızı sağlıyorlar. ücreti bankadan alıp muhattaplıktan çıkıyor sizi ödemeler konusunda bankayla muhattap bırakıyorlar.. ödediğim ücreti geri almayı talep ettiğimde ancak eğitim indirim kartıyla çözümleyebileceklerini söylediler. eğer bilge adamda herhangi bir eğitim almayı düşünüyorsanız 997 tl değierindeki eğitim indirim kartını 600 tlye vererek 400 tl indirim almanızı sağlayabilirim. kayıt esnasında şahsen de teslim edebilirm.