Firefox indir [Firefox Download 3.6 Türkçe]

Google kendi tarayıcısı Chrome’ u çıkarmadan önce Firefox’ a büyük bir destek sağlıyordu. Öyleki web sayfasında Firefox indirme bağlantısı sunan adsense yayıncılarına ödeme bile yapıyordu. Peki Firefox nedir? Firefox’ un dilinden: Dünyanın En İyi Tarayıcısı İle Tanışın!

Firefox’u indirerek internette güvenlik, kararlılık, hız ve daha fazlasını elde edebilirsiniz. Aslında konuyu biraz açmak gerekir. Ülkemizde ve dünyada hala bir çok kullanıcı interneti Internet’ e tek giriş kapısı olarak e simgesini ve dolayısı ile Internet Explorer’ı sanıyor. Oysa, ücretsiz Firefox ile de internette güvenle sörf yapabilirsiniz.

Firefox’ u farklı kılan ne? Bence firefox’ u farklı kılan en önemli özelliklerin başında Firefox’ un web sayfalarını çok hızlı açması geliyor. Yani bir gazete sayfasını yada bir blogu yada bir forumu görüntülemek istediğimde firefox gerçekten çok hızlı açıyor. Bence vakit çok önemli.

Fierfox’ un başka bir avantajı ise binlerce eklenti seçeneğinin olması. Eklentilerle firefox a bir sürü özellik katabiliyoruz. Ve hepsi açı kaynak kodlu.

firefox-indir-36-hizli-speed

Yine firefox gerçekten çok güvenli. Örneğin zararlı bir kod içeren web sayfasını firefox ile ziyaret ettiğimizde google bize uyarı veriyor. Yada firefox ile gizlilik ön planda tutulabiliyor.  Gizliliğinizi sağlama almak amacıyla sahtekârlık ve zararlı yazılım önleme teknolojisi var ve gizli tarama ile "bu siteyi unut" seçenekleri var.

Tüm bunların dışında firefox ile farklı temalar kullanabiliyorsunuz. Böylece kendi tarzınızı da yansıtabilirsiniz.

Üstelik Firefox indirdiğinizde Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Firefox Bedavadır 🙂

firefox-indir-36-ucretsiz-bedava-indir

Firefox 3.6 İndir Türkçe Windows | Firefox 3.6 Download Türkçe Mac Os x| Firefox 3.6 Yükle Linux

Yorum yapın

Firefox indir [Firefox Download 3.6 Türkçe]” üzerine 4 yorum