Facebook’tan video nasıl indirilir?

Popüler sosyal ağ facebook, artık günümüzde en çok tıklanan ve bilinen web site yolunda ilk sıralarda yer alıyor. Ve ülkemiz dâhil milyonlarca kullanıcı bu popüler web sitesinde saatlerini harcıyı yor. Facebook’un en çok sevilen yanlarından bir tanesi de video izlemektir. İşte facebook’un, kullanıcılarını kendine bağlayan bu videoları nasıl ve neşe kilde indireceğiz diyen kullanıcılarımız için facebook’tan video indirmenin formülü;

Facebook dahil çeşitli internet sitlerinde video indirebilmemiz içi bir çok formül var ve bunlardan biriside herkesin bilmediği ve merakla beklediği facebook video indirme eklentisidir.

İlk olarak facebook’tan video indirmek için facebookvideo adında bir eklentiyi indirmemiz gerekiyor ama şu var bu eklenti sadece firefox tarayıcılarında çalışabiliyor. Eğer firefox tarayıcısı kullanmak istiyorsanız buradaki adresimizden indirebilirsiniz. Firefox tarayıcısını kurduktan hemen sonra buradaki adresimizden de facebookvideo eklentisini kurun. Ve hemen ardından facebook’a giriş yapın, giriş yaptıktan hemen sonra indirmek istediğiniz video’yu paylaşın ve kendi profiliniz de videonun altına dowloand video ve convert video adında iki link bulunacak eğer video direk indirmek istiyorsanız dowloand video linkine basmanız yeterli olacaktır.

Evet yukarıdaki yazanları sırasıyla uygularsanız facebook’tan video’yu hemen, hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Yorum yapın

Facebook’tan video nasıl indirilir?” üzerine 5 yorum