DreamHost indirim kuponu 50$ Kasım 2009

pdfdergi şu anda bluehost sunucularında barındırılıyor. 2006 yılından beri bluehost sunucularında sorunsuz bir şekilde barınıyoruz.

wordpress.org un hosting konusunda birinci sıradaki tavsiyesi bluehost’ tur.

Dreamhost’ tan hosting almak isterseniz 50 dolarlık bir indirim söz konusu. 50 dolar indirim kuponunu kullanarak dreamhost’ tan hosting almak isterseniz şu bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Dreamhost 50$ indirim kuponu.

50 dolar indirim kazanabilmeniz için

DreamHost’ un bazı özelliklerinden kısaca bahsetmek istiyorum:

Ücretsiz alan adı
Sınırısız domain barındırma
Sınırsız bant genişliği
Sınırsız alan
Sınırsız addon domain
FTP, SSH erişimi
Tek tuşla WordPress kurulumu
Fantastico
75$’ lık adwords kredisi
97 gün geri ödeme garantisi
Müşteri memnuniyeti

dreamhost_indirim_kuponu

Dreamhost iki türlü hizmet sağlıyor. Paylaşımlı ve VPS hosting. (Dreamhost’ a taşınmıyoruz, bluehost‘ da devam ediyoruz.) Bluehost’ ta kolay bir control paneli var, herşey elimin altında.

Dreamhost webhosting alırsam ne kadar ödeyeceğim?

Bir yıllık Dreamhost webhosting aldığınızda bunun ücreti 119$, ancak pdfdergi indirim kuponu ile 50 dolarlık bir indirime sahip olacaksınız ve bir yıl için sadece 69$ ödeyeceksiniz. Tabi buna ücretsiz alan adı ve 75$’ lık adwords kuponunu da eklersek kazancınız tavan yapmış oluyor.

Dreamhost vps’ ini bilmiyorum ama vps almayacaksanız 69$ a dreamhost alabilirsiniz yada 15 dolar daha fazla verin ayda 6.95$ a bluehost alın.

Yorum yapın

DreamHost indirim kuponu 50$ Kasım 2009” üzerine bir yorum

  1. bu nasıl bir hosting firmasıymış ki, sınırsız özellikleri yazmışsınız. inşaallah ileride hosting firmamla ilgili biz sorun yaşamam ama bu şirketi de bir değerlendirmek lazım yani. sunduğu özellikleri beğendim