Bluehost indirim kuponu

Bluehost wordpress için en iyi ve hesaplı hosting şirketlerinden biri. 2006’ dan bu yana pdfdergi.com üzerinde Joomla!, WordPress, phpbb, mybb gibi platformlar çalıştı. İşin güzel tarafı sorun yok denecek düzeyde hizmet gördüler.

WordPress için en iyi hosting hangisi diye bir soru sorulsa bunun cevabı göreceli olarak bluehost olacaktır. WordPress.org üzerindeki hosting sayfasında bile bluehost 2004 yılından beri 1. sırada.

Blue Host

“WordPress Auto-Install — new WordPress updates are made available within 24 hours! Unlimited disk storage, Unlimited monthly data transfer, host unlimited domains on 1 account, 1 free domain name for as long as you host with BlueHost, 2500 POP / WebMail addresses, 50 MySQL databases, free control panel, free Fantastico, free SimpleScripts, 24/7 network monitoring, 99% uptime guarantee, mirrored storage backups, no hidden fees, voted best support in 2004, 2005, 2006, 2007, and 2008!”

bluehost indirim kuponu

Gerçekten sorunsuz bir hosting. Cpanel ise işleri çok ama çok kolaylaştırıyor. Yine Fantastico ile bir çok uygulama tek tıklama ile kurulabiliyor. (Message Forum (PHPBB and More) Form-mail Scripts Social Networking Web Blogs / WordPress / b2evolution Mailing Lists Image Galleries / Coppermine (More!) Poll and Survey Software Moodle Tikiwiki Drupal and Joomla Project Management)

Bluehost sayfasına bağlandığınızda da göreceksiniz ayda 6.95$ a dehşet hizmetler veriyorlar. Ücretsiz domain, sınırsız bant genişliği, sınırsız alan vs… Ha şunu da belirtmekte fayda var pdfdergi.com şu anki kullanım bilgilerimiz ise özetle şöyle: Aylık 150 GB trafik, 210.000 Ziyaretçi, 350.000 Sayfa Görüntüleme Sayısı

İşte bu istatistikleri rahatlıkla cevap veriyor, ihtiyacınız daha az ise işiniz çok daha kolay.

Bluehost İndirim Kuponu

pdfdergi’ den herkese 50$’ lık Bluehost indirim kuponu! demeyi çok isterdik ancak Bluehost malesef indirim kuponu sunmuyor. Yani internette bulabileceğiniz bir bluehost indirim kuponu (promo code, discount) malesef mevcut değil.

Bluehost İndirim kuponu bulamayabilirsiniz. Ancak buradaki bağlantıdan bir hesap açarsanız yaklaşık 4 yıllık Bluehost tecrübesini paylaşacak birilerini buldunuz demektir. Aslına bakarsanız buradan üye oldunuz yada olmadınız çok önemli değil. Biz her türlü yardıma hazırız. Gerçi çok ihtiyacınız olmayacak zaten.

Yorum yapın

Bluehost indirim kuponu” üzerine 3 yorum

  1. ÖNCELİKLE ÜLKEMİZDE HER KONUDA BİR YARDIM İÇİN WEB SİTE YADA BİR KARDEŞİMİ BULABİLİYORUZ YA ŞÜKÜR YARATANA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN DÜN BLUE HOST TAN KREDİ KARTI İLE DOMAİN VE HOST AÇTIM ORDAN YARDIM SAYFASINDAN YAZI YAZDIM BANA HESAP DOĞRULAMA İLE İLGİLİ BİŞEYLER DİYOR BENDE HESABA GİREBİLİYORUM JOOMLA WORDPRESS KURUP SİTEYİ GÖREBİLİYORUM BAŞKA BİR AKTİF EDİLECEK BİR ŞEY Mİ LAZIM YAPMAM GEREKEN NE OLABİLİR LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BİR YARDIM EDİN TELEFONUMA ÇAĞRI ATIN BEN ARAYIM DİLERSENİZ