Digiturk Web TV

1.DIGITURKWebTv nedir?

Kaçırdığınız veya tekrar tekrar izlemekten keyif duyduğunuz programlara ulaşabilmek için kurulan Video-on-Demand (Seç-İzle) servisidir. – İstediğin programı istediğin zaman izleyebilirsiniz. – İstediğin programı tekrar tekrar izleyebilirsiniz. – Tıkla, İndir, İstediğin Zaman Seyret.

2.Neden WebTv’yi izlemeliyim?

Kaçırdığınız yada tekrar tekrar izlemekten zevk duyduğunuz programlara zaman ve mekan gözetmeksizin ulaşabilecekseniz. Aynı zamanda bir online DVD bayi gibi filmleri satın alıp izleme şansına sahip olacaksınız.

digiturkwebtv

3. Sistem nasıl işler? Bilgi alabilir miyim?

Ücretsiz üye oluyorsunuz. – İzlemek istediğiniz içeriği seçiyorsunuz. – Kredi kartı ile satın alıyorsunuz. – İçeriği bilgisayarınıza indirip izliyorsunuz. Detaylı bilgi için Digiturk WebTV.

1. Canlı yayınları satın alarak, maçtan 15 dakika önce yayınları izlemeye başlayabilirsiniz. Canlı yayınları izlemek için Move Player’ı kurmanız gerekmektedir. Player sayfasında gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır. Dilerseniz, Move Player bağlantısı ile Move Player’ı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

2. Kurulum gerçekleştikten sonra, player sayfasında canlı yayın maçtan 15 dakika önce kendiliğinden başlayacaktır. Move Player üzerinde, isterseniz yayını “Tam Ekran” yaparakta izleyebilirisiniz. Tam ekran modundan çıkmak için “ESC” tuşuna basmanız gerekecektir.

3. Maksimum kullanıcı sayısı sınırlaması, yayınların sorunsuz ve yüksek kalite ile verilmesi için uygulanmaktadır. Eğer satın alma sırasında, “Maksimum kullanıcı sayısına ulaşılmıştır” uyarısı alıyorsanız, ilgili maçı satın almanız ve izlemeniz mümkün değildir, maçlar satışa genelikle maç tarihinden 1 hafta önce satışa açılmaktadır.

DIGITURKWebTv, DIGITURK Web Tv, DIGITURK WebTv

Yorum yapın

Digiturk Web TV” üzerine 4 yorum

  1. Kesinlikle almayın, illegal siteler bile daha kaliteli yayın yapıyorlar. Ben aldım, pişmanım. Paranız boşa gitmesin…

  2. iyi bir sistem ama benim kredi kartım yok başka ödeme secenekleri var mı ? taraftar paketi aylık 19.90 diyor bu bir aylık mı yoksa her ay mı yenilemek lazım mı? yada bir abonelik her ay ödeme yapacak mıyız

  3. dijitürk güzel bir sistem tek eksi tarafı var bunu geliştirmeli bence kablolu tv gibi dijitürkü aldınmı tek dekodur la evdeki tüm tv lerden serbestçe herkez istediği kanalı seyredebilmeli o zaman dijitürk üylerini 5 e katlar herhalde

    saygılarımla