Move Media Player indir Move Media Player download

Move Media Player nedir? Move Media Player, bağlantı hızınıza göre kaliteli ve kesintisiz video yayını izleyebilmenizi sağlayan bir uygulamadır.

Kullandığımız teknoloji sayesinde yüksek bağlantı hızına sahip üyelerimiz televizyon deneyimine yakın bir kalitede yayınları izleyebilmektedir. Düşük bağlantı hızına sahip üyelerimiz de bu en uygun kalitede ve kesintisiz yayın alabilmektedirler. Görüntünün kalitesi bağlantı hızınıza göre otomatik olarak değişmektedir.

Bu sayede maçları/filmleri kaliteli ve kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

LİG TV maçları izleyebilmek için Move Media Player’ı bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir. Move Media Player sayesinde bağlantı hızınıza en uygun yayın kalitesi otomatik olarak ayarlanır, sürekli güncellenir ve kesintisiz yayın deneyimi yaşarsınız.

digiturkwebtvlogo 

Canlı yayınları izlemek için Move Player’ı kurmanız gerekmektedir. Player sayfasında gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır. Dilerseniz, Move Media Player indir vasıtasıyla da Move Player’ı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Canlı Yayın izlemek için Windows sistem gereksinimleri nelerdir?

İşlemci: Intel Pentium 3 ve üzeri (Pentium 4+ önerilen) İşletim Sistemi: Windows 2000, Windows XP (Home, Media Center ve Professional – Service Pack 2), Windows Vista (Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate ya da Enterprise) RAM: 128 MB minimum (512 MB önerilen) Ekran Kartı: 32 MB minimum (128 MB önerilen) Tarayıcı: Internet Explorer (version 6 ve üzeri), Mozilla Firefox (version 2.0 ve üzeri), Google Chrome Ekran Çözünürlüğü: 1024 x 768 minimum (1280 x 1024 önerilen) Bağlantı Hızı: Broadband/High Speed (DSL, Cable, T1, vs. Dial-up bağlantılar desteklenmemektedir) Not: Windows 98/ME’de program çalışmamaktadır.

Canlı Yayın izlemek için MAC sistem gereksinimleri nelerdir?

İşletim Sistemi: Mac OS X 10.3 "Panther" ya da üzeri RAM: 128 MB minimum (512 MB önerilen) Ekran Kartı: 32 MB minimum (128 MB önerilen) Tarayıcı: Safari/Webkit (version 3 ve üzeri) ya da Mozilla Firefox (version 2.0 ve üzeri) Ekran Çözünürlüğü: 1024 x 768 minimum (1280 x 1024 önerilen) Bağlantı Hızı: Broadband/High Speed (DSL, Cable, T1, vs. Dial-up bağlantılar desteklenmemektedir)

Yorum yapın

Move Media Player indir Move Media Player download” üzerine bir yorum