Turkcell Çocuk

Turkcell , Turkcell Müzik, Turkcell Sinema, Turkcell Oyun hizmetlerine ek olarak birde Turkcell Oyun hizmeti ekelese çok güzel olur. Bildiğiniz gibi daha önce ttnet Ttnetvideo ,ttnetmüzik hizmetlerine ttnet çocuk sitesini eklemişti.

Ve bundan bir süre önce bizde buradan Turkcell Ücretsiz Müzik servisi açsana demiştik te Turkcell 1 ay sonra bu servisi duyurmuştu.

Çocuklar için faydalı içeriğe sahip oyunların ve bilgilerin olduğu bir Turkcell Çocuk sitesi bence yerinde bir karar olabilir. Örneğin bu sitede oyunlar, masallar, hikayeler, bilmeceler, bilim, edebiyat köşeleri olabilir.

Turkcell_cocuk

Ayrıca turkcell çocuk sitesinde sadece evde tek başına oynayabileceği oyunlar değil sokakta oynanan bizim kültürümüzde olan oyunlardan da bahsedilebilir.

Turkcell çocuk sitesinde bunlara ek olarak matematik geometri bilgileri verilebiilr, çarpım tablosu, ders programı gibi uygulamalar sunulabilir.

Ayrıca Turkcell Çocuk web sayfasında çizgi filmler yer alabilir, animasyonlarla çocuklara güzel şeyle röğretilebilir.

Anlayacağınız böylesine süper güçlü bir firmadan çok ama çok güzel bir Turkcell çocuk web sitesi çıkabilir. Ben bunu bekliyorum siz ne dersiniz?

Yorum yapın

Turkcell Çocuk” üzerine 4 yorum

  1. kesinlikle harika olur.
    ülkemizde, bilginin çok gerekli olduğu şu zamanda hem eğlendirecek hemde bilgilendirecek bir site kurulması çok faydalı olur. buda ülkemizin büyüklerinden Turkcelle yakışır.

  2. telefon arıza çabuk bildirin arkadaşımla konuşuyodum turkcell hadi hızlı ol