Turkcell Müzik İndir Bedava Müzik Dinle Bedava Müzik İndir

Bundan bir ay önce “Turkcell, duy sesimizi, ttnet müzik portalına alternatif olarak Ücretsiz Turkcell Müzik portalını hayata geçir.” diyerek bir çağrıda bulunmuştuk. Turkcell’ den Bedava Müzik dinle indir çağrımıza Turkcell sessiz kalmadı ve http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/muzik sayfasını hizmete açtı.

100 binlerce şarkının yer aldığı Turkcell Müzik servisinde popüler şarkılara ve albümlere ulaşmak, gerçekten çok kolay. Üye girişi yapmadan şarkıların ilk 30 saniyesini dinleyebiliyorken üye girişi yaptıktan sonra şarkıların tamamını dinleyebiliyorsunuz. Üye girişi yaptıktan sonra kendi listelerinizi oluşturabilir, istediğiniz listeleri başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Eğer isterseniz favori listelerinizi oluşturabilir, şarkılara yorum bırakabilirsiniz. Tüm bunları yapabilmek için gnçtrkcll’li olmanız gerekior. gnctrkcll ’li olmak için Turkcell hatlı cep telefonunuzdan GNC yazp 2222’ye göndermeniz gerekiyor.

turkcell-muzik-gnctrkcll-muzik-indir

Benim müziklerim sayfasını ile;

Oluşturduğun müzik listelerini düzenleyebilirsin, Sevdiğin şarkıcıları ve favori listelerini görüntüleyebilirsin, Takip ettiğin gnçtrkcll ‘lilerin sitedeki hareketlerini izleyebilirsin, En son dinlediğin şarkılara erişebilirsin.

Turkcell Müzik servisi beta olduğundan mı dır ne dir bilmiyorum ama şu an tam olarak düzgün çalışmıyor, bazı kullanıcılar giriş yaptıkları halde şarkıların sadece ilk 30 saniyesini dinleyebildiklerinden yakınıyorlar. Çıkış yapıp tekrar girdiklerinde ise bu durum düzelebiliyor. Ama bunula ilgili bir de düşünceni paylaş bölümü var.

gnçtrkckll’li henüz Beta yayını devam eden gnçPLAY ile ilgili düşüncelerini paylaş, daha iyi bir müzik deneyimi için sen de fikirlerini belirt!

Şu da olsa süper olur…

Şunda bir sorun var galiba…

Şunu pek beğenmedim

Turkcell Müzik sayfasından müzikleri indir mek (download)için bir seçenek olmamasına rağmen flashgot isimli firefox eklentisi ile Turkcell Müzik sayfasından mp3 indirmek mümkün.

turkcell-muzik-gnctrkcll-muzik-indir-download

Yorum yapın

Turkcell Müzik İndir Bedava Müzik Dinle Bedava Müzik İndir” üzerine 80 yorum

  1. Nasıl müzik indiriliyor indire basınca cep numaranızın onaylanması gerekmektedir yazısı çıkıyor nasıl onaylayabilirim yardım lütfen

  2. alllaah dddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııtttttttttttttttttttttttt