ttnet oyun oyna ttnetoyun bedava www.ttnetoyun.com

TTNET OYUN, TTNET’in kullanıcıları için hazırladığı bir oyun sitesi. Tek amacı sizin oyunlar oynayıp keyifli vakit geçirebilmeniz. Daha önce TTNET Müzik ve Video için açtığınız hesaplarla TTNETOYUN‘a giriş yapabilirsiniz.

TTnet Oyun‘ da şu an Flash oyunlar var. Ancak farklı hizmetler de yolda. Yakında bunları da duyuracağız.

ttnetoyun ttnet oyun
ttnetoyun ttnet oyun

İnternet, Flash Oyun siteleriyle dolu. TTNET OYUN‘ un ise bulabileceğiniz diğer tüm oyun sitelerinden farklı olduğu söyleniyor. Öncelikle Flash oyunların tümü Türkçe, daha önce oyunları Türkçeleştiren olmamıştı. Ayrıca içerik titizlikle seçilmiş ve özel olarak hazırlanmış. Bu yüzden oyunlar güzel, hiçbiri sizi gereksiz reklamlarla yormuyor ve tümü güvenli.

Ayrıca sizi rahatsız edebilecek, çocuklar için sakıncalı olabilecek hiçbir oyuna yer verilmiyor. Yani kişisel bilgilerinizin çalınması veya bilgisayarınıza virüs bulaşması ttnetoyun ile söz konusu değil. Bir de bütün oyunlar lisanslı. Kimsenin emeğini izinsiz kullanılmıyor, hırsızlık yapılmıyor.

TTNET OYUN bütün ailenin keyifle kullanabileceği bir site. Çocuklar için sakıncalı olabilecek hiçbir içeriğe (oyun, reklam vs…) yer verilmediği gibi, kullanımı da ailenin her ferdinin kolayca erişebileceği şekilde tasarlandı. Ayrıca zekâ türündeki oyunları küçük yaştakilere özellikle tavsiye ediyoruz.

ttnet oyun ttnetoyun
ttnet oyun ttnetoyun

TTNET OYUN’daki flas oyunları oynayabilmek için bilgisayarınızda minimum Flash Player 9 veya üstü olması gerekiyor. Adobe Flash Player’ın son sürümünü indirmek için lütfen tıklayınız.

http://www.ttnetoyun.com.tr/

TTnet Oyun portalını nasıl buldunuz? Sizce güzel mi?

Yorum yapın

ttnet oyun oyna ttnetoyun bedava www.ttnetoyun.com” üzerine 63 yorum

  1. ben kaydolmak istedim amam banadaha cevap gelmedi napa bilirim????????????*******

  2. hem lisanslı oyunlar hem güvenli hemde sakıncalı oyunların hiçbiri yok süper bi uygulama

  3. yaa abi bişey dicem ben vitamin üyesiyim ttnet oyunda üyesiyim ama platinyum türü oyunları indiremiom arkadaş kafayı yicem yaa biri bana yardım etsin bunu okuyan lütfen cevap yazsın abi lütfen yyaaaa

  4. TTNET OYUN ile 31 Temmuz?a Kadar Tanışmak Çok Avantajlı
    Oyun portalının yenilenmesine paralel olarak tanışma kampanyası düzenleyen TTNET, müşterilerine oyun oynamayı daha keyifli hale getiriyor. 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; TTNET OYUN portalına üye olanlar bir üst pakete ücretsiz sahip olabiliyor. Bu doğrultuda; Standart Paket sahipleri Gold Paket, Gold Paket sahipleri Platinium Paket üyeliklerinden ücretsiz faydalanabiliyor. Kampanya bitiminden sonra ise TTNET müşterileri, aylık 9,90 TL ödeyerek Platinum Paket sahibi olurken, Standart Paket haklarına sahip olanlar aylık 3 TL ödeyerek Gold Paket?e geçebiliyor.
    Her Yaştan Kullanıcıya Uygun Oyunlar
    TTNET OYUN portalında her yaştan internet kullanıcısına hitap eden onlarca farklı türde oyun bulunuyor. TTNET müşterileri, TTNET OYUNMatik yardımı ile Tomb Raider, Commandos, Thief, Hitman, Bejeweled, Jewel Quest ve Diner Dash gibi en popüler oyunları bilgisayarlarına otomatik olarak indirerek sınırsızca oynayabiliyor. 300 oyunla kullanıma sunulan TTNET OYUN?da bir yıl içerisinde 500?den fazla oyunun yer alması planlanıyor.
    TTNET müşterileri tüm bu oyunlara TTNET OYUN portalına üye olarak ulaşabiliyor. Mevcut TTNET MÜZİK veya TTNET VİDEO portalı üyesi olanlar ise aynı kullanıcı adı şifre ile TTNET OYUN?a giriş yapabiliyor.
    TTNET OYUN portalında tüm ziyaretçilere açık oyunların yanı sıra TTNET ADSL kullanıcılarının kullandıkları paketlere göre oyun oynayabildikleri Standart, Gold ve Platinium Üyelik Hak Paketleri bulunuyor. NET4, NET4(plus), 1Mbps-4GB, 1 Mbps-4GB(Plus) paketlerini kullanan müşteriler Standart Üyelik Hak Paketi kapsamında 20 farklı oyuna, diğer paket müşterileri Gold Üyelik Hak Paketi ile 100 farklı oyuna ulaşabilirken Platinium Paket satın alan müşteriler tüm oyunları sınırsızca oynayabiliyor.
    http://www.ttnetoyun.com.tr adresinden ulaşılan TTNET OYUN portalında, oyun tutkunları için de ?Oyun Dünyası? başlığında, haberler, oyun incelemeleri, oyun çözümleri hakkında yazılar yer alıyor.

  5. bu oyun portalı için sağol sana ttnet çocukları internet cafelerdeki kölüklerden kurtardık çok şükür

  6. wallahi kankalar oyunlar hoşuma gitmedi arkadaşımızın dediği gibi çocukça bn dn slemlar kankam efeye selamlar bu gün fıfa 2004 oynadık okulun yani sınıfın bilgisayarına efe ile oynadı çoooooook ama çok zevkli tavsiye ederim.efendim kaç kaçmı dediniz o hhhhhhhh ooooo bn 8-0 yendim kankam efe 8-1 yendi emrede kankam ama o oynamasına bilmio msn benim msn

  7. İçinde şiddet, silah, kan gibi kötü şeyler olmayan oyun sitesi arayanlar. Size TTNet’in oyun sitesini tavsiye ederim.

  8. Ben çocukların bilgisayarda oyun oynamasına karşı değilim. Tam tersine ince motor gelişimi ve sorun çözme konusunda geliştirdiklerine inanıyorum. Ama sorun en iyi oyunları bulmakta. Ben bunu TTNetin oyun sitesinde buldum.Tavsiye ederim.