ttnet oyun oyna ttnetoyun bedava www.ttnetoyun.com

TTNET OYUN, TTNET’in kullanıcıları için hazırladığı bir oyun sitesi. Tek amacı sizin oyunlar oynayıp keyifli vakit geçirebilmeniz. Daha önce TTNET Müzik ve Video için açtığınız hesaplarla TTNETOYUN‘a giriş yapabilirsiniz.

TTnet Oyun‘ da şu an Flash oyunlar var. Ancak farklı hizmetler de yolda. Yakında bunları da duyuracağız.

ttnetoyun ttnet oyun
ttnetoyun ttnet oyun

İnternet, Flash Oyun siteleriyle dolu. TTNET OYUN‘ un ise bulabileceğiniz diğer tüm oyun sitelerinden farklı olduğu söyleniyor. Öncelikle Flash oyunların tümü Türkçe, daha önce oyunları Türkçeleştiren olmamıştı. Ayrıca içerik titizlikle seçilmiş ve özel olarak hazırlanmış. Bu yüzden oyunlar güzel, hiçbiri sizi gereksiz reklamlarla yormuyor ve tümü güvenli.

Ayrıca sizi rahatsız edebilecek, çocuklar için sakıncalı olabilecek hiçbir oyuna yer verilmiyor. Yani kişisel bilgilerinizin çalınması veya bilgisayarınıza virüs bulaşması ttnetoyun ile söz konusu değil. Bir de bütün oyunlar lisanslı. Kimsenin emeğini izinsiz kullanılmıyor, hırsızlık yapılmıyor.

TTNET OYUN bütün ailenin keyifle kullanabileceği bir site. Çocuklar için sakıncalı olabilecek hiçbir içeriğe (oyun, reklam vs…) yer verilmediği gibi, kullanımı da ailenin her ferdinin kolayca erişebileceği şekilde tasarlandı. Ayrıca zekâ türündeki oyunları küçük yaştakilere özellikle tavsiye ediyoruz.

ttnet oyun ttnetoyun
ttnet oyun ttnetoyun

TTNET OYUN’daki flas oyunları oynayabilmek için bilgisayarınızda minimum Flash Player 9 veya üstü olması gerekiyor. Adobe Flash Player’ın son sürümünü indirmek için lütfen tıklayınız.

http://www.ttnetoyun.com.tr/

TTnet Oyun portalını nasıl buldunuz? Sizce güzel mi?

Yorum yapın

ttnet oyun oyna ttnetoyun bedava www.ttnetoyun.com” üzerine 63 yorum

  1. süper oyunlar bence yok ama ttnti yayınladığınız için teşekürler sizi seviyorum