Moonstar Türkçe İngilizce Sözlük Moonstar İngilizce Türkçe Sözlük

Moonstar Türkçe İngilizce Sözlük Moonstar İngilizce Türkçe Sözlük. Bedava, ücretsiz, free! Download, İndir.

Bilgisayar hayatımıza girdi gireli ingilizcenin önemi kat be kat arttı. Gerek oyunlar gerek online servisler gerekse kullandığımız programlarda kullanılan dil İngilizce oluyor. Bir süre sonra Türkçe‘ si çıkıyor ancak çıkana kadar ingilizce bilmiyorsak resmen sürünüyoruz.

Yıllardır bana bu konuda yardımcı olan bir sözlük var. Moonstar Türkçe İngilizce / İngilizce Türkçe Sözlük. Küçük boyutlu bir sözlük olmasına rağmen azımsanmayacak kadar kelimeye sahip. Kelimelerin anlamlarını ingilizce yada türkçe olarak çevirebiliyorsunuz. Üstelik Türkçe eş anlamlılar sözlüğü de içeren Moonstar Sözlük’ te bir de Adam Asmaca oyunu mevcut.

Moonstar Türkçe İngilizce Sözlük Moonstar İngilizce Türkçe Sözlük
Moonstar Türkçe İngilizce Sözlük Moonstar İngilizce Türkçe Sözlük

Sadece 1.5 Mb boyutunda olan Moonstar Türkçe İngilizce / İngilizce Türkçe sözlüğü bedava indirin.

Yorum yapın

Moonstar Türkçe İngilizce Sözlük Moonstar İngilizce Türkçe Sözlük” üzerine 8 yorum

  1. niye indiremiyon yaaaaa…bak sen indiremeyince ben de sinir oldum simdi bu ise…

  2. Ya ok güzel bir şey demiyorum ama nasıl indirecegimide bilemiyorum sinir oldum şimdi önce seviniyorum buldum diye sonra olmayınca kıl oluyorum benim gibi bir kız nasıl yapamaz diye kendi kendimi adeta bitiriyorum nolurdu her sey tek kalemde olsa

    Ya ok bir şey demiyorum programa ama indiremiyorum sonra sinir oluyorum ne olurdu tek kalemde ınse sanki yardım eden yokmu allahın bu yaren’ine yaa arkadaşlaaar

  3. Moonstar yıllardır kullanılan ve birçok paralı sözlüğe bile fark atabilecek dediğim. kolay bir kullanıma sahip, yeterli kelime sağlayan ve en önemliside ücretsiz bir çeviri aracı.