Skype görüşmelerini kaydetmek, nasıl kaydedilir?

Birçoğumuz arkadaşlarımızla, ailemizle Skype üzerinden görüntülü ve(ya) sesli görüşme yapıyoruz. Sevdiklerinizin sesini  veya görüntüsünü kaydedip tekrar tekrar dinlemek ya da izlemek mi istiyorsunuz? Bu yazımızda Skype konuşmalarını kaydetmek için size 4 alternatif sunacağız.

Skype Auto Recorder

Bu programda Skype görüşmelerini kaydetmek oldukça kolay. Ayarlardan istediğiniz kişileri seçip her arama yaptığınızda otomatik olarak kayıt altına alınmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Ayrıca her kişi için ayrı bir kayıt konumu belirleyebiliyorsunuz.

Skype Auto Recorder indir 

Callnote

Bu program Evernote kullananlar için mükemmel bir seçim.

Callnote, Skype görüşmelerinizi otomatik olarak Evernote profilinize gönderiyor. Kayıt dosyaları bulut sunucuda barındırıldığından dosya barındırma konusunda da herhangi bir endişeniz olmuyor.

Callnote indir

MX Skype Recorder

Bu program Skype dışındaki diğer VOIP programları ile de çalışabiliyor (Gtalk, Yahoo Messenger gibi). Otomatik olarak kayıt yapabilen program, bilgisayar ile telefon arasındaki görüşmeleri de kayıt edebiliyor.

The tool works with Skype and other VOIP applications like Google Talk and Yahoo Messenger. It supports automatic mode and more importantly works for all types of PC-to-PC, PC-to-phone and Skypecast conversations.

Seslerin kaydını çift ya da tek kanal olarak belirleyebiliyorsunuz. MX Skype Recorder indir

IMCapture

Şu ana kadar bahsettiğimiz programların hepsi sadece ses kaydı yapabilen programlar. IMCapture ise görüntü kaydı da yapabiliyor. Skype dışında FaceTime ve Yahoo Messenger desteği bulunan program maalesef ücretsiz değil. Ancak denemek istiyorsanız, deneme sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

IMCapture indir

Yorum yapın