Windows 7’den Windows 8 Pro’ya yükseltme 29 TL

2 Haziran 2012 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Windows 7 yüklü PC satın alanlar Windows 8 yükseltmesi için kaydolup sipariş verdiğinde 29 TL’ye Windows 8 Pro sürümüne yükseltme yapabilecekler. Microsoft’un bu teklifi ev kullanıcıları, öğrenciler ve teknoloji meraklıları için geçerli. Katılım uygunluğu olan bir PC, promosyon döneminde satın alınan ve geçerli bir Windows 7 OEM Orijinallik Sertifikası (Certificate of Authenticity) ve ürün anahtarı olan, aşağıdakilerin önceden yüklenmiş olduğu yeni bir PC’dir.

Windows 7 Home Basic;
Windows 7 Home Premium;
Windows 7 Professional veya
Windows 7 Ultimate.

Teklifin Kullanımı

  • Bu teklife uygun olan müşteriler, Windows Yükseltme Teklifi için 28 Şubat 2013 tarihine kadar bu web sitesinden kaydolmalıdır.
  • Müşteri kaydı ve Microsoft doğrulamasından sonra müşterilere, kayıt onay e-postası gönderilecektir.
  • Windows 8’in Genel Kullanılabilirliği (GK) ve piyasaya sürümünde müşterilere, promosyon kodu ile birlikte bu yazılımı satın alma ve karşıdan yükleme talimatlarının
  • yer aldığı bir e-posta gönderilecektir. Promosyon fiyatından yararlanabilmek için promosyon kodu, yükseltme sipariş işleminde gönderilecektir.
  • Müşteriler, Windows 8 Pro’nun indirilebilir bir sürümünü satın alabileceklerdir. İsteğe bağlı kurulum DVD’si, ek bir ücret karşılığında, nakliye ve geçerli tüm vergi veya gümrük ücretleri de eklenerek gönderilebilir. Müşteriler, Windows 8’i karşıdan yükledikten sonra kendi kurulum ortamlarını, DVD veya USB’de de oluşturabilirler.
  • Bu teklif, kayıt ve sipariş işlemleri için internet bağlantısı gerektirir. Not: telefon veya diğer erişim ücretleri geçerli olabilir.
Daha ayrıntılı bilgiyi ve kayıt işlemini Microsoft’un teklifinde bulabilirsiniz.

29 TL’lik bu promosyon fiyatı, satın alınan her PC başına bir yükseltme ve müşteri başına en fazla beş yükseltme ile sınırlı. Microsoft daha önceki sürüm ürünlerden Windows 8’e yükseltmeyi ise bu kampanyaya dahil etmedi. Windows 8’i bekleyen müşterilerine Windows 7’li bilgisayar alabilirsiniz mesajı veriyor ama bence tüm eski sürümleri de bu kampanyaya dahil etseydi daha iyi olurdu. Aslında yükseltme lisansı değilde ilk lisans fiyatını 29 TL’ ye çekse çok daha iyi olur. Microsoft artık tekel değil ve gücünü giderek kaybediyor. Özellikle akıllı telefonların ve tabletlerin yaygınlaşması ile beraber (Android, Apple IOS) Microsoft’un işi daha da zor. İş kullanıcıları için bir zorunluluk olabilir ama ev kullanıcıları için asla bir zorunluluk değil. Zaten çoğu ev kullanıcısı kırık windows kullanıyor. O halde? O halde Home Premium ve alt sürümlerin ilk satış fiyatını 29 TL ve altında yap, Professional ve Ultimate sürümlerinin fiyatını 29 TL üzerinde yap. Ayrıca yükseltme için yeniden satın almayı zorlama. Devir değişti sevgili Microsoft, toparla kendini.

Yorum yapın

Windows 7’den Windows 8 Pro’ya yükseltme 29 TL” üzerine bir yorum