Nike futbol topu üstelik bedava

Okulların kapanmasına günler kala pdfdergi’den Nike futbol topu sürprizi! Bu fırsattan yararlanmanız için yapmanız gereken tek şey ise yazının devamında yer alan konuya bir yorum yazmak.

pdfdergi ekibi sizin için yorum yap hediye kap uygulamasını tekrar başlattı. Temmuz ayında sahibini bulacak hediyemiz Nike marka futbol topu. Ayrıca önümüzdeki günlerde facebook sayfamızı beğenenler içinde sürpriz hediyelerimiz olacak.

Sezon bitti ancak futbol tutkumuz bitmedi. Sahaya çıkma sırası sizde. İster halı sahada ister sokakta. Spor aletleri, kondisyon aletleri formumuzu korumamıza yardımcı oluyor ancak futbol oynamak bir başka…

Gelelim bedava futbol topunu nasıl kazanacağınıza: Rockstar Games’in GTA oyununu bilmeyeniniz yoktur herhalde. Bu oyunla ilgili kısa bir yazımız var. İstediğimiz şey bu yazıya en az bir cümlelik bir yorum yazmanız. İşte bu kadar. Size ulaşabilmemiz için e-posta adresini girmeyi unutmayınız. Unutmadan,  hediye kazanabilmek için en iyi yorumu yazmanız gerekmiyor, en az bir cümle ile ilgili yazıyı yorumlamanız yeterli. Nike futbol topu ödülünü 27 Mayıs 2012’den sonra yorumlayanlardan biri kazanacak.  Yorum yazmanız gereken yazı için buraya tıklayınız: GTA Bedava İndir

Dikkat hediyeyi kazanabilmek için şu anda okuduğunuz bu yazıya yorum yazmayacaksınız, hediye kazanabilmek için yorum yazmanız gereken yazı GTA oyunu ile ilgili olan  yazıdır.

Yorum yapın

Nike futbol topu üstelik bedava” üzerine 63 yorum

  1. OĞLUMA HEDİYE ETMEK İSTEDİĞİM BU FUTBOL TOPU ONU ÇOK MUTLU EDECEK. BU TARZ KOLAYLIKLARI SAĞLIYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. YOLLAMASANIZDA ALLAH RAZI OLSUN.

  2. bir topun peşine düşmeyin arkadaş…ileride ne toplarınız olacak 😀

  3. hep plastik toplarla oynadım 😐 hep topumuzu çaldılar topumuzu aldılar dövdüler beni hiç topum olmadı

  4. 12 yaşındayım hep plastik toplarla oynayıp bizim topumuzu çaldılar dövdüler 😐

  5. hayatımda hiç orjinal bir futbol topum olmadı hep plastik toplarla oynuyorduk…