pdf word dönüştürücü

Zaman zaman pdf dosyaları ile çalışmak zorunda kalıyoruz. Bazen bu pdf dosyasındaki verilerin bir kısmını yazdırmak istemiyoruz veya bazı bölümlerinde değişiklik yapmak istiyoruz. Microsoft Word’ de yazdığımız bir yazıyı farklı kaydet diyerek pdf formatını seçebiliyoruz. Ancak Acrobat Reader gibi ücretsiz bir yazılımla pdf dosyamızı görüntülediğimiz da farklı kaydet seçeneneği içinde Word yok.

Durum böyle olunca pdf dönüştürücü kullanarak dosyamızı pdf’den worde çevirebiliriz. Bunun için kullanabileceğiniz en profesyonel yazılımlardan biri nitro pdf çevirici. Bir çok ünlü kurum bu ürünü kullanıyor. Ancak pdf to word full ürününü ücretli olarak indirebilirsiniz. Nitro software’ in pdftoword ürününü internet üzerinden ücretsiz deneyebilirsiniz.

Quick-PDF Software’ in full sürümü de paralı ancak deneme sürümünü indirerek program hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. PDF to Word Converter | Convert PDF to Word.

Kullanabileceğiniz bir başka araç ise ultimate pdf converter. Programı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Çevirici program şunları yapabiliyor. PDF to Word, PDF to DOC, PDF to Excel, PDF to GIF, PDF to JPG

Yorum yapın