Oyun verilerini kaydetmek

Zaman zaman bilgisayarımızı formatlamak zorunda kalıyoruz ve oynadığımız oyunların kayıt dosyalarını almak için harıl harıl uğraşıyoruz. Hangi oyun verilerimizi nereye kaydediyor. Bunu bulmak hiç te kolay değil. Aslında oyun save dosyalarını sadece bilgisayarımızı formatlamak gerektiğinde yedeklemek durumunda değiliz. Oyun save dosyalarını yeni bilgisayarımıza aktarmak isteyebiliriz ya da kayıt dosyamızı bir arkadaşımızla paylaşmak isteyebiliriz.

GameSave Manager programı işte bu ihtiyacımızı karşılıyor ve oyun verilerimizi yedekleyip istediğimizde istediğimiz yere geri yüklememize imkan tanıyor.

game-save-manager

GameSave Manager düzenli olarak kendini internetten güncelliyor ve en son çıkan oyunların kayıt dosyalarını tuttukları yerleri belirliyor. Oyun kayıt dosyalarımızı FTP yoluyla, sıkıştırma yaparak veya Dropbox kullanarak çevrimiçi depolama servislerinde tutabilmemizi sağlıyor. Uygulama işini çok iyi yapıyor. Eğer oynadığınız bölümleri tekrar oynamak istemiyorsanız bu programı mutlaka kullanmalısınız.

Game Save Manager uygulaması 32-bit ve 64-bit Windows sürümlerinde kullanılabiliyor. An itibarı ile 1200’ e yakın oyunu destekleyen uygulamanın desteklediği oyunların bir listesini buradan görebilirsiniz.

Yorum yapın