Samsung Galaxy Ace S5830i Fabrika Ayarları

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım ikinci el ürün satan siteleren birinden Samsung Galaxy Ace 8530i cep telefonu aldı ve cihazı fabrika ayarlarına döndürmem için bana verdi. Küçük bir araştırma yaptıktan sonra cihazı nasıl fabrika ayarlarına dönüştürebileceğimi öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim. Bir kaç yöntem var. Dikkat sıfırlama işlemi cihazdaki tüm özel verilerinizi siler (rehber dahil). Gerekiyorsa öncesinde mutlaka yedek alın.

Samsung Galaxy Ace S5830i Fabrika Ayarlarına döndürüp formatlamak için öncelikle telefonumuzun şarj seviyesinin iyi bir durumda olduğunu kontrol edelim ve telefonu kapatalım.

Cihaz kapalı iken Home+Power tuşlarına aynı anda basılı tutarak cihazı recovery moduna sokalım. Gelen ekranda wipe data/factory reset menüsünü seçip, yes diyerek onaylayalım. Yine buradan reboot system now diyerek cihazı yeniden başlatalım. Bu işlemden sonra s8530i telefonumuz fabrika ayarlarına sıfırlanacağı için açılış süresi biraz uzayacaktır, bekleyelim.

samsung-galaxy-ace-s8530i

Bu şekilde yapamayan arkadaşlar cihaz kapalı iken Ses açma+Home+Power tuşlarına basılı tutarak formatlama işlemini yapabilir.

Diğer bir yöntem ise cihaz açıkken uygulanmakta. Ana ekranda, uygulama listesini açın ve Ayarlar → Gizlilik → Fabrika ayarlarına sıfırla → Telefonu sıfırla → Her şeyi sil seçeneğine basın.

Bildiğim son yöntem ise *2767*3855# telefon numarasını arayarak gizli kodu çalıştırmak.

Yorum yapın

Samsung Galaxy Ace S5830i Fabrika Ayarları” üzerine 18 yorum

  1. arkedaslar yardmcı olurmusunuz lutfen guvenlık kodumu unutum telım galaxy ace 5830i aamyorm yardmı olurmusunuz

  2. merhaba arkadaslar szden yardm ıstıyorum telım samsung galaxy 5830i guvenlık godunu unutum aamyorm nasıl acabılırm

  3. Anonim :sağolun çok işme yaradı telefonumun şifresini unutmuştum sizin sayenizde telefonu sıfırladım

    tşk ederim arkadaşlar çok iyi geldi.

  4. Merhaba ben de şifre olarak yaptıgım modeli unuttum ardaşlarıma sordum samsung un bu modelin de hiç bir şey yapılamaz dediler (sansung s2,s3 modellerinde şifreyi yanlış girdigin de şifremi unuttum diye bir seçenek bulunuyor oradan yapabiliyorsun mail adresinle) telefoncu bir arkadaşı aradık”bunu siz halledemezsiniz bana getirin telefonu tekrar yazılım yüklemem gerekiyor 35 tl lik bir masrafı olur dedi” …. bu bilgiyi bizimle paylaştıgın için çok teşekkürler beni hem zahmetten hemde masraftan kurtardın:) bu arada nasıl yapıcagımızı tarif ederken sunu yap bunu seç demişsin ya ben ilk denemede yapamadım ekrandan dokunarak seçmeye çalıştım olmadı ses açma kapama dügmesin den yapılıyormuş:))

  5. lan aqa saol sen olmasan var ya adamlar burda bizden 15 tl istedi şifreyi acmak için bu telefon satan iblerere kapal olsun elerin dert görmesin bilader

  6. cok tesekkur ederım normalde cok seye yorum yazmam ama bu yontem cok zor durumdan kurtardı benı tekrar tekrar tesekkur ederım.bı cok verım kayboldu ama onemlı degıl…parmaklarınıza saglı 😀

  7. allah ne muradın varsa vrsin kardeşim. seviğindeen ayrmasın seni. o kadar mutluyum ki telefonum açıldı için çok saçmalayabilirm hadi bb :*

  8. merhbe ben samsng galaxy ace s5830i kullanıyorum yaptıgım modelı unuttum ve 5 kere yanlıs gırdım kullanıcı adı ve sıfre gır dıye bısı cıktı bunu nasıl ypmam gerekıo bna yardım edersenz cok mutlu olurum

  9. slm ben ekran açma şlifremi unutum fabrika ayarlarına nasıl döne bilirim budurum da ilginize tşk ederi,m

  10. Merhaba ben de şifre olarak yaptıgım modeli unuttum ardaşlarıma sordum samsung un bu modelin de hiç bir şey yapılamaz dediler (sansung s2,s3 modellerinde şifreyi yanlış girdigin de şifremi unuttum diye bir seçenek bulunuyor oradan yapabiliyorsun mail adresinle) telefoncu bir arkadaşı aradık”bunu siz halledemezsiniz bana getirin telefonu tekrar yazılım yüklemem gerekiyor 35 tl lik bir masrafı olur dedi” …. bu bilgiyi bizimle paylaştıgın için çok teşekkürler beni hem zahmetten hemde masraftan kurtardın:) bu arada nasıl yapıcagımızı tarif ederken sunu yap bunu seç demişsin ya ben ilk denemede yapamadım ekrandan dokunarak seçmeye çalıştım olmadı ses açma kapama dügmesin den yapılıyormuş:))

  11. ya ben basıyorum telefon açılıyor sadece olmuyor kafayı yemek zorundayım yardım eder misiniz arkadaşlar?

  12. cok saol sayende tel.imi açdımya teşekkürler
    !!! İşe yarar tavsiye ederim bu sorunu yaşyanlara!!!..

  13. sağolun çok işme yaradı telefonumun şifresini unutmuştum sizin sayenizde telefonu sıfırladım