Windows 7 için Codec Decoder Pack

aWindows’umuzun oynatamadığı bir çok multimedya dosyası var ve biz bunları oynatabilmek için codec pack yükleriz. Şimdi bahsedeceğim Codec Decoder Pack, bunlardan biri. Codec decoder pack AVI, AAC, APE, DivX, FLV, FLAC, MKV gibi popüler video ve ses  biçimlerini oynatmayı sağlıyor. Ücretsiz codec pack Codec Decoder Pack ile M2TS, MP3,MP4, M4V, MOV, MPEG, OGG, AVI, XVID gibi dosya biçimlerini en iyi ses ve görüntü kalitesi ile oynatabilirsiniz.

Kurulum aşamasında hangi codeclerin yükleneceğine karar verebilirsiniz Bunlar ses kodları, DVD kodları ve video kodları altında listeleniyor.

Codec Decoder Pack uygulaması Windows 98, NT, SE, 2000, XP, Vista, Windows 7, işletim sistemleri ile (32 ve 64 bit) uyumlu. Pakete ayrıca tüm DirectShow filtreleri dahil.

Download Codec Decoder Pack

Yorum yapın

Windows 7 için Codec Decoder Pack” üzerine bir yorum

  1. Vlc bu konuda sanirim en iyi oynaticilardan birisi linux uzerinde de oldukca sevdigim ozellik bu codec yoksa yuklenir ve isinize devam edersiniz. Ama windows platformu o kadar esnek degil ve ek uygulamalar gerekiyor. Sizin makelede ele aldiginiz gibi k-codec vb… Pek cok codec paketi mevcut fazla codec goz cikartmaz diyelim,,,