Cepten Lig TV 2,9 liraya dilediğin maçı izle

Turkcell bombayı patlattı. Evde, işte, alışverişte, seyahatte, nerede olursa olsun futbolun coşkusuna canlı olarak tanık olmak isteyen Turkcell’liler, günlük 2,90 TL ya da aylık 9,90TL ödeyerek LigTV paketine abone olabiliyor. Spor Toto Süper Lig maçlarını kaçırmak istemeyenler, Turkcell MobilTV– LigTV Paketi ile cep telefonları ya da iPad’lerinden her an her yerden Turkcell 3G ile yeşil sahalara bağlanıyor. Turkcell Mobil TV iPhone/iPad uygulamasını indirmek için: Turkcell Mobil TV

Bunun için öncelikle MOBILTV yazıp 7777’ye ücretsiz SMS göndererek MobilTV uygulamasını indirmek gerekiyor. Uygulama içinden Turkcell LigTV’nin günlük ya da aylık paketlerinden birini satın alanlar ayrıca maçları izlerken ekstra bir internet ücreti ödemiyor.  Turkcell MobilTV’de futbol coşkusu LigTV ile de sınırlı değil. MobilTV Standard Paketi’nde UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi ile BANK ASYA 1. Lig’inden maçlar da yayınlanıyor.

MobilTV_LigTV_001

Yıl sonuna kadar % 50 indirimli cepte TV keyfi

Turkcell MobilTV uygulaması, maç keyfinin yanı sıra  dizi, haber ve her türlü televizyon içeriğini canlı yayında cep telefonlarından izlenebilir kılıyor. Turkcell MobilTV Standart Paketinde 1 ay bedava ve 3 ay boyunca yüzde 50 indirim fırsatı devam ediyor.  Turkcell’liler kampanya kapsamında Standart Paket’i 3 ay boyunca KDV ve ÖİV dâhil ayda 4.95 TL’ye, 60 saatlik kullanım limitiyle izleyebiliyor. Bunun için tek yapılması gereken INDIRIM TV yazıp 2222’ye göndermek.

Turkcell MobilTV Standart Paket’e ATV, BABY FIRST, CNBC-E, CNN TURK, FASHION TV FOX, HABER TURK, KANAL 7, KANAL D, KANAL 24, KRAL TV, NTV, NTV SPOR, NR1 TV, POWER TURK TV, SAMANYOLU TV, SHOW TV, SKY TURK, STAR, TJK TV, TRT1, TURKMAX, TV8 ve YUMURCAK TV kanalları dahil.

Yorum yapın

Cepten Lig TV 2,9 liraya dilediğin maçı izle” üzerine bir yorum

  1. Standart pakete aylık 9,90 TL, günlük 1 TL ödeyerek, Lig TV paketine ise aylık 9,90 TL, günlük 5,90 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Aylık standart pakette 60 saat, günlük standart pakette 8 saat kullanım limitiniz olur. Limit aşımında dakika başı 13 kuruş ile ücretlendirilirsiniz.

    Lig TV paketini alabilmek için standard paket abonesi olmanız gerekiyor. Standard pakette, UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi ile BANK ASYA 1. Liglerinden maçlar da yayınlanıyor.

    Turkcell MobilTV servisi altında yer alan video içerikleri ise 49 kuruş – 99 kuruş olarak ücretlendirilir.