Webbox Nedir? Vodafone Webbox Kampanyası

Webbox Nedir? Webbox Televizyonunuz üzerinden Internet’e bağlanmanızı sağlar. Webbox’ın sahip olduğu FM Radio desteği sayesinde radyo dinleyebilirsiniz. Kullanımı kolaydır (tak ve çalıştır). Webbox üzerinde bulunan Opera Mini tarayıcı ile internette dolaşabilirsiniz. Webbox Vodafone Live uygulaması sayesinde resim, video, müzik ve haber içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Webbox’ ın Tak çalıştır özelliği sayesinde saniyeler içinde internet’e erişim ve e-posta kullanımı sağlayabilir, özel arayüzü üzerinden Facebook’tan arkadaşlarınızı takip edebilir, Opera Mini tarayıcısı üzerinden Internette dolaşabilir, radyo dinleyebilir, resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

webbox
Vodafone Webbox

Webbox Nasıl Kuıllanılır?

Webbox sayesinde aboneler (Vodafone) artık Internet’e bağlanmak için bilgisayar kullanmak zorunda kalmayacak. Aboneler sadece bir klavyeden oluşan 3G destekli Webbox’ı televizyona bağlayarak, e-postalarına ulaşabilecek ve kolayca Internet deneyimini yaşayabilecek. Webbox ile Facebook ve Twitter gibi ön yüklü gelen sosyal ağlara erişmek mümkün olabilecek. Ayrıca Vodafone Live uygulamasının ön yüklü geldiği cihazda resim, video, müzik ve haber içeriklerine ulaşılabilecek.

Webbox hakkında

  • 3G şebeke destekli
  • Tak-çalıştır (plug & play) özelliği
  • Opera Mini Tarayıcı
  • FM Radio
  • microSD kart desteği

Vodafone’dan 3G Kutlaması Webbox Kampanyası

Internetsiz ev kalmasın diye televizyondan internet için Webbox ayda 10 TL

Türkiye’de bir ilk; Webbox ile internet herkes için erişilebilir hale geliyor. Webbox’ı televizyona bağladığınız anda internettesiniz. Özel menüsüyle kolaylıkla e-posta alıp gönderebilir, Facebook’dan arkadaşlarınızı takip edebilirsiniz. SD kartı sayesinde istediğiniz şarkıları dinleyebilir ya da fotoğraf albümünüze televizyondan bakabilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparkan istediğiniz radyo kanalını da dinlersiniz.

Abonelik Süresi: 12 ay
1GB Internet Paketi: 19 TL
Webbox Aylık Toplam ücret: 29 TL

Webbox ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın: Vodafone Webbox

Yorum yapın