Google +1 (artı bir) Düğmesi Nasıl Eklenir? Google Beğen Like Tavsiyeler

Büyüdükçe büyüyen sosyal iletişim kavramı büyük oyuncular arasında da çekişmelere sebep oluyor. Facebook ve Twitter ardı ardına servislerini ekledi ve derken Google Buzz servisini ve daha bir çok farklı servisi ortaya koydu ancak çok da başarılı olamadı açıkçası. Şimdilerde ise arama sonuçlarını etkileyebilecek yeni beğen düğmesi ile tüm webi kaplamayı hedefliyor. Aynı facebook beğen düğmesi gibi. Sanırım üst sıraları hedefleyen –ki hedeflemeyen sanırım yok, tüm internet camiası google +1 (like/beğen/tavsiye) düğmesini kullanmak zorunda.

Google +1 (artı bir) düğmesi (google tavsiyeler) yakında tüm web siteleri için kullanılabilir olacak. Eğer Google Beğen düğmesini ilk ekleyenlerden biri olmak istiyorsanız https://services.google.com/fb/forms/plusonesignup/ adresindeki formu doldurup beklemeye başlayın. Google plus one (+1) düğmesi için başvuru formu sadece iki kutucuktan oluşuyor. email ve website bilginizi girin ve beklemeye başlayın.

google_like_button

Google artı bir servisini denemek isterseniz http://www.google.com/experimental/ adresinden hemen test edebilirsiniz. Google +1 düğmesi ile arama sonuçlarında artı bir alan aramalar arasında arkadaşlarınıza rastlayabilirsiniz. Facebook beğen düğmesinde olduğu gibi. Google +1 servisinin başlamasıyla sanırım arama sonuları ve web siteleri yeniden şekillenecek.

pdfdergi_google_like_button

Google +1 ile ilgili bir de video var. İzleyin:

 

Yorum yapın

Google +1 (artı bir) Düğmesi Nasıl Eklenir? Google Beğen Like Tavsiyeler” üzerine 5 yorum