Facebook’daki vidyolarınızı anında indirin

Facebook’ dan video indirmenin birçok yolu var fakat bu yöntem sanırım en pratik olanı. Tek yapmanız gereken indirmek istediğiniz vidyonun linkinin başına  ii koymak.

Örnek Kullanım:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1237588781968
bu sayfada iken adresin başına sihirli harflerimiz olan ii ekliyoruz.

http://www.iifacebook.com/video/video.php?v=1237588781968
ve videomuz indiriliyor…

Kaynak ve detaylı bilgi için: Burayı ziyaret ediniz.

Yorum yapın

Facebook’daki vidyolarınızı anında indirin” üzerine 6 yorum

  1. pdfdergi :
    Dünyada bulut bilişim yükselirken biz hala lokalde depolama peşindeyiz.

    Yeni teknoloji demek yeni solukl yeni heyecan ve tabiki yeni rant demek birileride boş durmayacaktır. Tehdir varolduğu gibi olmaya devam edecektir. Sanırım alışılagelmiş ve bilineni yapmak insanoğluna güven veriyor.

  2. Chrome ile denediğimde videoyu oynattı, indirmem için bir seçenek sunmadı. Explorer ise “Bu web sitesinin güvenli olmadığı bildirilmiş” uyarısı verdi. “Gözardı et ve devam et (önerilmez)” ile devam ettiğimde indirebildim. Servisin şu anki haliyle başarı yakalaması çook zor gözüküyor.
    Aslında indirme diye bir şey neden yapılır bunu da anlamış değilim. Artık 7/24 online’ ız. Dünyada bulut bilişim yükselirken biz hala lokalde depolama peşindeyiz.

  3. Güzel bir iş çıkarmışlar ancak ben denediğimde videonun tam adresi ile yine web sayfasında göstermek üzere player açtı. Explorer kullananlar ne yapar bilmiyorum ama firefox için söyliyeyiö Araçlardan indirmeleri açıp adres çubuğunda ki adresi fav icon simgesinden tutup indirilenler penceresine tut bırak yaparsanız yükleyebilirsiniz. Ama bu konuda download helper eklentisini daha kullanışlı bulduğumu belirtmek isterim.