MAC için Office 2011 İndir

MAC bilgisayar kullanıcıları office keyfini ve rahatlığını yaşamak için indirip kullanabilirler. Böylece MAC bilgisayarlarda da kullanıcılar office deneyimini yaşayacaklar. Deneme sürümü 30 günlük olup, bütün özellikler açıktır.

MAC 2011 için Office’i indirmek için öncelikle  buradaki formu doldurmanız gerekiyor. Formu doldurduktan sonra programı indirip ücretsiz olarak aktivasyonunu yapıyorsunuz. İndirdiğiniz kurulum dosyasını çalıştırıp Microsoft Office kurulum assitanı eşliğinde kurulumu gerçekleştiriyorsunuz.

Office for Mac 2011 programını istediğiniz kadar bilgisayar için indirip, kurabilirsiniz. Fakat her bir aktivasyon sadece bir bilgisayar için geçerlidir.

Bu kurulum sonunda 30 gün boyunca kullanabileceğiniz program Office for Mac Home and Business 2011 ve Office Home and Student programları ile aynı fonksiyonlara ve yeteneklere sahiptir.

30 gün boyunca kullandıktan sonra memnun kaldığınızda programı satın alabilirsiniz. Satın aldığınızda aktivasyon kodu verilecektir, bu kod ile aktivasyon gerçekleştirilir ve programı kullanmaya devam edersiniz.

Yorum yapın

MAC için Office 2011 İndir” üzerine 3 yorum