iPad 90 TL taksitle Türkiye’ de

iPad nihayet Türkiye’ de resmi olarak satışa sunuluyor. iPhone 4’ te olduğu gibi fena sayılmayacak fiyatlarla satışa sunulan iPad, Bilkom tarafından satış sonrası destek ve 2 yıl garanti avantajları ile 1079 TL (KDV dahil)’den başlayan fiyatlarla, 25 Aralık günü raflarda yerini alacak. Açıklanan fiyatlardan sonra sahibinden.com ve gittigidiyor.com gibi sitelerde satılan ipad fiyatlarının da hızlı bir şekilde aşağı düşeceğini söyleyebiliriz.

16GB, 32GB ve 64GB seçenekleri ile Wi-Fi ya da Wi-Fi + 3G modellerinden birine sahip olabileceğiniz iPad’ler, 1079 TL(KDV dahil)’den başlayan fiyatlar ve World Kart’a özel 12 ay taksit seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Tüketiciler Apple Premium Reseller mağazalarında World Kart’a özel 12 ay taksit seçeneğiyle ayda 90 TL’den başlayan ödeme fırsatıyla iPad’e sahip olabilecekler.

iPad_bilkom

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Gaziantep illerinde Apple Premium Reseller Mağazaları ile Bimeks, Darty, Electroworld, Mediamarkt, Teknosa, Saturn ve Vatan mağazalarında 50’den fazla yetkili Apple satış noktasında iPad’lerin tüm modellerini farklı ödeme seçenekleri ile bulabilmek mümkün.

Ayrıca, tüketicilerin iPad deneyimini tam anlamıyla yaşayabilmeleri için, Apple Satış noktaları teşhir ürünleri ve eğitimli personelleri ile hizmet verecek. Yetkili Apple Satış noktalarından satın alınacak her iPad’le tüketiciler Bilkom tarafından sağlanan satış sonrası destek ve 2 yıl garanti ayrıcalığı ile buluşacak.

Yılın Hediyesi iPad, hem de Türkçe!
Benzersiz 9.7 inç dokunmatik ekranıyla internet, e-posta, fotoğraf ve videolarınızı deneyimlenin en iyi yolu olan iPad Türkçe arayüz seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Yorum yapın

iPad 90 TL taksitle Türkiye’ de” üzerine bir yorum