Opticon H21 El Terminali

Endüstriyel akıllı  telefon konseptinin yeni üyesi Opticon H21 El Terminali. Yeni bir görünüm, yeni bir arayüz ile dikkat çeken cihaz, 3G, A-GPS, teknolojileri yanı sıra Geo Tagging özelliği ve yüksek çözünürlükte kameraya sahip. Akıllı telefon özelliklerini, endüstriyel tasarımla birleştiren Opticon H21, aynı zamanda telefon olarak da kullanılabilen vazgeçilmez yeni nesil iş aracı olmaya aday.

Japon teknolojisinin inceliklerini ve üstünlüklerini başarıyla ürünlerine yansıtan Opticon, yeni nesil el terminali modeli olan H21’i kullanıcıların beğenisine sundu. Firma H21 El Terminali kavramını, akıllı telefonla birleştirerek çıtayı daha yükseğe taşımayı hedefliyor.

Microsoft’un son mobil platformu olan Windows Mobile 6.5 İşletim Sistemi ile H21, yeni bir görünüm ve arayüz sunuyor. Ayrıca Microsoft Office Mobile (Word, Excel, Powerpoint, Outlook) uygulamaları H21’de standart olarak bulunuyor.

3G bağlantı teknolojisi, ergonomik estetiği, Auto Focus kamerası ile göz kamaştıran H21, birçok teknolojik yeniliği de kullanıcıların dikkatine sunuyor. A-GPS, yüksek hızda bağlantı sağlayan 3G ve 3,5G bağlantısı, Bluetooth ve Wifi özellikleri tüm H21 modellerinde standart olarak bulunuyor. H21; 1D, 2D Autofocus barkod okuyucu ve numerik – alfa numerik klavye opsiyonları ile toplam 4 farklı modele sahip.

Assisted GPS sayesinde H21, cep telefonu operatörünün yardımıyla uydulara bağlanma süresini minimuma indiriyor. Ayrıca uydu üzerinden elde edilen konum bilgilerini 3.2 megapiksellik dahili kamerası ile çektiği görüntüleri birleştirebiliyor (Geo Tagging).

2.8” dokunmatik ekran sayesinde, imza yakalama ve ekrandan veri girişi sağlayabilen H21 kullanıcı erişimli genişleme yuvası sayesinde MicroSD kart ile hafıza yükseltme imkanı sunarken, microSD I/O ile genişleme kartlarına da destek veriyor. Bir adet USB OTG (on-the-go) girişine sahip olan H21, çeşitli donanım eklentilerinin direkt olarak bağlanabilmesini mümkün kılıyor.

Sahip olduğu teknolojilerin yanı  sıra endüstriyel yapısından da ödün vermeyen H21,  IP64 seviyesinde toz/sudan koruma ve 1.5 metreden beton zemine defalarca düşmeye karşı dayanıklılık sağlıyor.

Günümüzde artık akıllı telefonlar; sundukları iletişim ve kullanım özellikleri ile farklı  bir öneme sahip ve H21 El Terminali 3G ve 3,5G bağlantı teknolojilerini sorunsuz bir şekilde destekleyerek akıllı telefon niteliğini gözler önüne seriyor. Ayrıca ergonomik tasarıma sahip olan H21 El Terminali, sadece 235 gr. ağırlığı ile dikkat çekiyor. Yeni endüstriyel akıllı telefonlar kategorisinde yer alan H21 el terminali; standart olarak sunulan 3060 mAh’lik bataryası ile sahada uzun süre kesintisiz kullanım sağlayabiliyor.

Mobit Bilişim A.Ş.’nin distribütörlüğünü yaptığı Opticon H21; özellikle aşağıdaki sektörler için ideal iş aracı olarak ön plana çıkacak;

Lojistik ve Taşımacılık,

Saha Hizmetleri

Saha Satış

Hizmet ve Güvenlik

Teknik Özellikler

    Microsoft® Windows® Mobile 6.5 Microsoft Office Mobile (Word,Excel,PowerPoint) 256 Mb.RAM , 256 MB. F-ROM 3G , 3,5G GSM/GPRSModem Cep Telefonu Olarak Kullanabilme 3.2 MP. AutoFocus , Led Flash Kamera Dahili GPS Alıcısı ( A-GPS Destekli) IP64 Su ve Toz Koruma Standardı 1.5 Metreden Düşmelere Dayanıklı 2,8″ TFT LCD Ekran, Çözünürlük; 480×640 Ekran Hareket Sensörü Bluetooth 2.1, 802.11b/g W-LAN 1D Laser veya 2D Imager ( Auto Focus ) Barkod Okuyucu Kullanıcı Erişimli miniSD I/O Kart Yuvası Mini USB , Ver.1.1, Client 2 Barkod Tetikleme Tuşu Hoparlör/Mikrofon, Stereo Kulaklık Çıkışı Titreşimli Barkod Okuma Uyarısı Küçük Gövde ile Sadece 265 Gr. Alfanumerik Klavye 3060 mAh Batarya</LI>

Yeni Opticon H21 ile ilgili detaylı bilgi için opticonh21.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapın

Opticon H21 El Terminali” üzerine bir yorum