iPhone 4’ün maliyeti ne kadar?

Ülkemizde yeni modelleri 1500-2500 TL arasında satılan iPhone’un son modeli iPhone 4’ün maliyeti ne kadar sizce? Aklınızda yüksek rakamlar oluştuysa yanlış tahmin ettiniz. iPhone 4’ün tahmin edilen maliyeti sadece 187 dolar.

Bu tür konularda master yapmış olan iSuppli sitesi iPhone 4’ün tahmin edilen fiyatını açıkladı. Açıklamaya göre iPhone 4’de kullanılan yüksek çözünürlüklü ekran telefonun en pahalı parçası, tam 28,5 dolar! 🙂 iPhone 4’de kullanılan A4 işlemcisinin maliyeti ise 11 dolar.

Telefonun maliyetinin bu kadar düşük olup milyonlarca satışa ulaşmasının tek nedeni reklam olmalı. Apple, gerçekten bu reklam işlerinde oldukça başarılı. Bize de tebrik etmek düşer 🙂

Yorum yapın

iPhone 4’ün maliyeti ne kadar?” üzerine 6 yorum

  1. ARKADAŞLAR BEN ALDIM VE ÇOK AMA ÇOK PİŞMANIM IPHONE 4 TEN ÇEKMİYOR AMA ŞİMDİ BENİ SEVİNDİREN Bİ HABER ALDIM VE HEMEN SİPARİŞİNİ VERDİM 1 KILIF ÜRETMİŞLER VE HEM GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ŞARJ İMKANI SAĞLIYOR HEMDE ÇEKİMİ %100 ARTIRIYOR ÇEKMEDİĞİ YER YOK GİBİ SAYGILAR

  2. Kim ne derse desin arkadaş.
    İphone bu ya ‘benzersiz’…
    Bence kullanmayan varsa bir an önce denemeli.

  3. çinliler biraz paraya kıyıp ürettikleri çakma iphone larda kaliteli malzemeler kullansalar demekki bunun çakmasını da rahatlıkla üretirler.