SEO verimini arttırma yolları

SEO’NUN VERİMİNİ ARTTIRMA YOLLARI

SEO’larda en iyi verimi alabilmek için yapacağınız sadece iki önemli yol vardır. Biri doğru olan kelime anahtarını bulmanız diğeri de rakiplerinizin çalışmalarını kendinizle kıyaslamanızdır. Bununda yolu arama motorlarının çalışmasını çok iyi anlamak ve doğru kelimenin en yüksek seviyesini bularak bir yol haritası çizmekten geçer. Bunu yapamayan SEO’lar asla istediğiniz mükemmelliğe ulaşamaz.

En önemli kural bağlantı sorununun olmamasıdır. 404 kodunu görmeyen siteler bir daha girilmemek üzere insanların tercihinden çıkabilmektedir.

Sitenizde bulunması gereken önemli yollardan biride site haritasıdır. Bu site haritaları sizin yaptığınız her adımı kayıt eder. (sayfa konumları, güncellemeler, önem dereceleri vs.)

HTML bölgesinde aranan kelimenin geçmesi sizin yararınıza olacaktır.

Belgenin açıklama kısmınında boş bırakılmaması gerekir. Çünkü bir çok arama motoru belge içeriğini değil açıklama kısmını kaynak olarak gösterir.

Başka yerlere verilen linklerde sıralama da yerinizi değiştirebilir.

İllegal olmayan her HTML dosyası kullanıcılar tarafından daha rahat ulaşılmayı sağlar.

Web sitenizin profesyonel tasarımı yani TEXT’den çok IMAGE LINK kullanmak sizi bir adım öne taşır.

Aynı kelimelerin tekrarından oluşan bir SEO tekniğini kullanmak doğru değildir. Bundan kaçının. Rapor edildiğiniz takdirde siteniz tamamen silinir.

Yorum yapın