20.000 TL ödüllü ESL oyunseverleri bekliyor

Dünyanın en büyük elektronik spor ligi olan ESL’in (Electronic Sports League) Türkiye ayağı, en popüler 6 oyun için toplam 20.000 TL ödüllü liglerle 25 Haziran’da açıldı.

2.400.000 kayıtlı üyesiyle dünyanın en büyük elektronik spor ligi olan ESL (Elektronik Sporlar Ligi) artık Türkiye’de! 25 Haziran’da oyunculara kapılarını açan ESL Türkiye’de Kingston Call of Duty 4, Leadtek Counter-Strike, Asus FIFA 2010, Trackmania Nations Forever ve Lenovo Warcraft 3 liglerinde dereceye giren oyuncuları toplam 20.000 TL değerinde hediye bekliyor!

Asus, Kingston, Leadtek, Levono ve Mavi Shop sponsorluğundaki liglerde Lenovo IdeaPad Y560 notebooktan Asus ENGTX480 ekran kartına, Kingston 6GB DDR3 belleğe, Saitek R660GT Force Feedback direksiyona kadar toplam 20.000 TL değerinde hediyeler ESL Türkiye oyuncularını bekliyor.

 

Artık rastgele sunucularda oyun oynamanın ve oyunlardaki başarınızı kimseye ispatlayamamanın sonu geldi! ESL’in eşsiz “profesyonel oyunculuk” sistemine dahil olduktan sonra oyunlardaki başarınız Türkiye, Avrupa ve dünyadaki tüm oyuncular arasında sergileyeceksiniz. Ve oyunlardaki başarılarınız ödüllendirilecek!

Üstelik sadece profesyonel oyuncu olmanıza gerek yok, yeni başlayanlar da ESL Türkiye’deki eşsiz oyuncu eşleştirme sistemi sayesinde, kendi seviyelerindeki diğer oyuncularla karşılaşma fırsatı buluyor. Üstelik bugüne kadar sadece isimleri ve başarı hikâyeleri duyulan dünyaca ünlü profesyonel oyuncularla birlikte oynama fırsatı da ilk kez, sadece ve tamamen ücretsiz olarak ESL Türkiye’de!

ESL Hakkında:
2000 yılında açılan ESL (Electronic Sports League), dünya çapında 2.4 milyon kayıtlı üye ve 600.000 üzerinde takımın mücadele ettiği dünyanın en büyük elektronik spor ligidir. Liglere ve turnuvalara katılım tamamıyla ücretsizdir ve ESL sistemi üzerinden her gün ortalama 220.000 karşılaşma gerçekleştirilmektedir.

Yorum yapın