Turkcell Micro SIM

iPhone 4 ve iPad normal sim kartları ile çalışmıyor. Bu cihazları çalıştırmak için microSIM kartı gerekiyor. Henüz ülkemizde bu SIM kartları GSM şirketleri tarafından satılmıyor. Ancak Turkcell, microSIM kartları satmaya hazırlandığını açıkladı. Güncelleme: Micro Sim kart satışı başladı.

Şu an iPad ve iPhone 4’ün Türkiye’de resmi satışı olmasa da iPad’i yurtdışından alan birçok insan var. iPad 3G modelini alanlar ise şu an ülkemizdeki 3G hizmetlerinden yararlanamıyor. Bunu düşünen Turkcell, kullanıcıların 3G hızında internete bağlanabilmesi için MicroSIM kart satmaya karar vermiş.

turkcell micro sim

iPad Wi-Fi modeline sahip olanlar ise Turkcell’in MultiVınn ile internete bağlanabilecek. Sanırım bu cihaz 3G bağlantısını Wi-Fi olarak sunuyor.

Yorum yapın

Turkcell Micro SIM” üzerine 2 yorum

  1. ” iPhone 4 ve iPad normal sim kartları ile çalışmıyor. Bu cihazları çalıştırmak için microSIM kartı gerekiyor. Henüz ülkemizde bu SIM kartları GSM şirketleri tarafından satılmıyor. ”

    hatalı bilgi su an yaklaşık 1 aydan bu yana vodafone microsimleri gerek ıpad gerekse yurtdısından gelen 4g ler için satmaya başladı….

    bir sey yazmadan once arastırma yaparsanız seviniriz…