iPad’in en iyi 5 alternatifi

Apple iPad tarzı bir taşınabilir cihaz almak istiyorsunuz ancak iPad o kadar hoşunuza gitmedi. (nasıl olacaksa :P) Ya da iPad’de olmasını isteidğiniz özellikler yok (flash desteği, usb girişi gibi) O zaman gelin bir iPad alternatiflerine gözatalım.

1. HP Slate

ipadin en iyi 5 alternatifi

Aslında HP Slate hakkında pek bir bilgimiz yok ancak iPad’in en iyi alternatiflerinden biri olacağı kesin. HP Slate’in yurtdışı satış fiyatı 549$. 1,6 GHz Atom Z530 işlemcisine sahip olan tablet, 5 saat batarya ömrüne sahip. En önemli özelliklerinden biri ise Windows 7 çalıştıracak olması.

2. Dell Mini 5

ipadin en iyi 5 alternatifi2

Dell Mini 5, 5” lik bir dokunmatik ekrana sahip. Bu nedenle ekran boyutu olarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamayacak sanırım. 3G, Wi-Fi, Bluetooth, keskin çoklu dokunmatik ekranı (800×480) ve 5 MP autofocus kamerası ile kullanıcılardan ilgi bekleyen Dell Mini’nin satış fiyatı henüz belli değil.

3. Microsoft Courier

ipadin en iyi 5 alternatifi3

Microsoft hayranlarına sevindirici haber Gizmodo’dan geldi.. Microsoft’un Courier adındaki tableti 7” boyutunda bir ekrana, 3G desteğine ve bir web kamerasına sahip olacak. Daha fazla ayrıntı yok şu an.

4. Notion Ink Adam

ipadin en iyi 5 alternatifi4

PixelQi tarafından üretilen bu Tegra işlemcili tablet tam 10” lik bir ekrana sahip.

5. ExoPC

ipadin en iyi 5 alternatifi5

Multitouch ve Windows 7’yi bir araya getiren ExoPC gerek internet deneyimi, gerek oyunlar ile kullanıcılara keyifli anlar yaşatacak.

Yorum yapın

iPad’in en iyi 5 alternatifi” üzerine 2 yorum

  1. Geri izleme: Anonim