PlayStation 3’ün yeni versiyonu

Tüm teknoloji severler kısa bir sonra düzenlenecek olan teknoloji fuarı E3’ü bekliyor. E3 teknoloji fuarında onlarca yepyeni cihazı tanıtılacak. İşte bu cihazlardan bir taneside PlayStation 3‘ün yeni versiyonuydu.

PlayStation serisinin son halkası PlayStation 3’ün yeni versiyonunun geçtiğimiz günlerde Sony cephesinden tanıtılacağı haberi verildi. Haber üzerine on binlerce PlayStation hayranı E3 fuarı için can atmaya başladı. Ama gün itibariyle E3 fuarında tanıtımı yapılacak olan PlayStation 3’ün yeni versiyonu hakkında bazı bilgiler  internete sızdı.

Daha piyasaya çıkmada, tanıtımı yapılmadan internete sızan PlayStation 3’ün yeni versiyonu  hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yepyeni tasarımıyla PlayStation 3 adı altına piyasaya sürülecek oyun konsolu şimdiden milyonlarca kişinin göz bebeği oldu. FFC mailleşmelerinde PlayStation 3’ün telif hakları yer alıyordu. Ve bu telif haklarında PlayStation 3’ün yeni modellerinden bahsediliyordu. İşte yepyeni tasarımla gelecek PlayStation 3’ün merakla beklenen modelleri;

  • CECH-2501A
  • CECH-2501B
  • DECH-2500A
  • DECH-S2500A

Bu mesajlaşmalarda PlayStation 3’ün bu yeni versiyonunda daha bir çok hata giderici ayarlarında yapıldığından bahsediliyordu.

Yorum yapın