Cep telefonu için ücretsiz antivirüsler

Virüsler artık her platforma yayılmaya başladı. PC’lerden sonra mobil ortama da hızla giriş yapan zararlı yazılımlar bilinçsiz kullanıcıların başını ağrıtmaya devam ediyor. Bu zararlı yazılımların önüne geçmek için en basit yol antivirüs kullanmaktır.

Gelin şimdi ücretsiz mobil antivirüslere bir gözatalım…

Lookout Mobile Antivirus: Bu yazılım mobil telefonlar için bir güvenlik duvarı ve antivirüs özelliği içeriyor. Telefonunuzu spyware, virüs ve hackere karşı korur.

cep telefonu icin ucretsiz antivirusler

Yazılımın önemli özelliklerin biri veri yedeklemesi. Veri yedeklemesini online olarak yapıyor ve böylece verilerinizi ihtiyacınız olduğunda kurtabiliyorsunuz. Ayrıca telefonunuz kaybolduğunda locate missing özelliği ile telefonunuzun yerini bulabilirsiniz. Nasıl mı? Alarm ile tabii ki.

NetQin Mobile Antivirus: Bu yazılım güvenliği sağlamak adına herşeyi içeriyor. Güvenlik duvarı ve gerçek zamanlı koruma telefonunuzu daha güvenli hale getiriyor.

cep telefonu icin ucretsiz antivirusler2

İnternette gezinirken de korunmanızı sağlayan yazılım zararlı dosyaları indirmenizi ve telefonunuzun zarar görmesini engeller.

AntiVirus Free: Bu yazılım basit bir android işletim sistemi tabanlı antivirüs. Android telefonlarda tarama ve temizleme yapabilen yazılım telefonunuzu malware, virüs gibi zararlı içeriklere karşı korur. Yazılımın önemli özelliklerinden biri de spam SMS’leri engellemesi.

cep telefonu icin ucretsiz antivirusler3

Yorum yapın