Fifa 2011 ön inceleme

Futbol tutkusunun en büyük göstergesi fifa halkalarına fifa 2011 ekleniyor. Kısa bir süre önce duyurulan fifa 2011 için gün itibariyle detaylar açıklandı. Zoo adındaki bir dergi tarafından tüm ayrıntılarıyla incelenen fifa 2011 piyasaya damgasını vuracak bir oyun olacak.

Fifa 2011 Genel
Futbol severlerin merakla beklediği fifa yine aynı işleyiş üzerinden oynanacak. Oyun da tüm ihtiyaç duyulan ayarlar geliştirilmiş. Grafik, ses, kontrol gibi temel ayarlar tamamen evrim geçirmiş. Baştan aşağıya yenilenen fifa 2011 ilk görüntüleriyle de büyük bir ilgi toplamış.

Fifa 2011 ön inceleme

Fifa 2011 Grafik
Günümüz teknolojisiyle birlikle artık oyunlarda grafikler büyük ölçü de gerçekçilik kazanıyor. Buna bağlı olarak tüm oyun için görüntüler kullanıcılara daha çok zevk vermeye başlıyor. Taraftarlar, hakemler oyunda ön planda tutulmuş ve grafiklerinde hayli bir uğraşılmış.

Fifa 2011 Ses
Tüm gereken ses ayarlar baştan aşağıya evrim geçirmiş taraftarların sesleri, oyun sırasındaki sahanın uğultusu, şut, çalım, gibi olaylarda cereyan eden sesler, başlangıçta ve aralardaki müzikler, spiker gibi tüm etmenlerin sesleri üst düzeye çıkmış.

Fifa 2011 Sistem Gereksinimleri
Oyun üretici tarafından daha çok kısa bir süre önce duyuruldu. Ama henüz tanıtımı yapılmadı. Sadece internet üzerinde dolaşan dedikodularla edinilen ve üreticiden az, az verilen ipuçlarıyla düzenlediğimiz, beklenen özellikler bu şekildeydi. Ama henüz oyun hakkında bir sistem gereksinimi söylemek çok erken olur. Tabi bu oyunu oynamak içinde bir en azından 512 ve üzeri bir ekran kartı, 1 yada 2 GB gibi değerinde ram bulunması gerektiği tahmin edilir.

Yorum yapın

Fifa 2011 ön inceleme” üzerine bir yorum