Haier notebook nasıl?

Okulların kapanmasına, yaz tatilinin gelmesine yakın bilgisayar fiyatlarında da büyük düşüşüler yaşandı. İşte o düşüşlerden bir tanesi de Haier’in Türkiye distribütörlüğünü alan DataStar’ın başlattığı notebook kampanyasıydı.

Avrupa da satış yapan ve daha Türkiye’ye yeni gelene Haier notebook hakkında pek bir bilgiye sahip olunmadığı için kullanıcılar bu marka altında bir cihaz almak istediğinde tereddüde düşüyor. Acaba nasıl dır, teknik destek vs verebilir mi gibi sorular yöneltiyor.

Haier notebook nasıl?

Haier notebook nasıl?
Asya, Avrupa, Okyanus, Kuzey Amerika ve Orta doğu gibi bölgelerde satış yapan Haier notebook dünya çapında ün kazanmış bir marka olarak biliniyor. Türkiye’de daha önce satılmadığı için biz kullanıcıları tereddüde düşürebiliyor. Ama aksine ürettiği cihazlarla Avrupalı kullanıcılardan tam notu almış bir firmadır.

Haier notebook’un Türkiye distribütörlüğünü alan DataStar, markası altında satışa sunulmaya başlayan Haier notebook’un birçok modeli ülkemizde satışa sunulacak.

Haier notebook’un önde gelen modelleri de şu şekilde;

  • Haier T5B
  • Haier T5Y
  • Haier T5BW
  • Haier T5Y2
  • Haier T5W

(Bu modellere firmanın 67 TL kampanyası ile de sahip olabilirsiniz.)

Yaz tatilin gelmesiyle birlikte çoğalan kampanyalar kervanına katılan Haier notebook ayda 67 TL kampanyası altında tüm dikkatleri üzerine çekti. Ülkemiz kullanıcılarının ilk defa kullanacakları Haier notebook Temmuz ayına kadar tüm notebook modellerini, ayda 67 TL taksitle satışa sunuyor.

Notebook pazarına taze kan olan Haier notebook ilk olarak bu konudaki Türkiye deneyimini büyük bir kampanyayla başlatıyor. Henüz yavaş, yavaş yayılan bu kampanyayla ülkemiz kullanıcıları bu markayı tercih etmeye başlıyor. Peki ama Haier notebook nasıldır?

Sizlere az önce Haier notebook’un Avrupa da ün kazanan bir firma olduğunu aktarmıştık. Ama ülkemizde daha yeni satışa çıkan bir marka olarak nasıl bir hizmet verir, cihazları nasıldır hakkında pek bir bilgiye şu an olarak sahip olunmuyor. Zamanla satılan ürünleriyle birlikte gelen kullanıcı yorumlarıyla gönüllere yerleşmesi beklenen Haier notebook rakiplerini de zorlayabilecek bir firma olabilir mi? Büyük merak konusu.

Yorum yapın

Haier notebook nasıl?” üzerine 5 yorum

  1. ben pek tavsiye etmem benim kullandığım laptop ta haier. İnanın bana 1 yıl önce aldım ama hala video çekerken sesi kaydetmiyor. 8-9 ay önce de masaüstü arkaplanı değiştirmemeye başladı sadece tek renkler arka plan oluyor. çok dayanıksız. ekran çerçevesinin ilk önce vidaları, sonra da kendi çıktı 2 kez tamire verdik. Çok fazla donuyor. Bazen durduk yere kendini kapatıyo yani pek tavsiye etmiyorum gidin bildiğiniz markalardan alın ben pişman oldum

  2. bende de haier marka laptop var.. alalı 6 ay oldu daha dün pc yi beklemeye aldım ama tuşuna basip açtımda cpu(işlemci) çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.Sonra full kapatıp açmam gerekior.bunuda yaptımda içindeki yapmış olduğm çalışmalar komple gidiyor.. aceba garantiye göndersm olurmu yardmcı olursanız sewinirimm..

  3. bana yardımcı olmanızı istiyorum.ben haier marka pc aldım 2 ay kulandım ekran ve ses gitti ama sade sadece ekranı yapıldı ses kaldı.yani denenmeden geldi bence yanlış.neyseöyle kulandım 1 ay daha kulaklıkla sonra birgün pc açtım kendi kendine gogleyi belki 1000 kere açıp duruyor herşey kendi kendine çalışıyor ve tekrar yoladım servise yılbaşından 2 önce satıcısına yolamışlar servisi yolamış ama yapmadan adanadaki bayii kontrol etmemiş satıcıda bende baktım yapılmadan geri gelmiş bu kadar vurdum duymaz bir toptancı yada satıcı olamaz ya birde yazı yazmışlar pc tozlu çizik diye garantiye girmezmiş yazılım.ben onlardan kasa değiştirmesini istemedim ki pc açmadım başkasına da açtırmadım sonuçta ben bir işçiyim işyerinde kulanıyıorum genelde dışı beni ilgilendirir lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim yoksa tüketici haklarına şikayet edecem bunu yapmak isteme ama zorluyor.bende bu pc herkese met ediyorum birde ama baktım yanılmışım.tşkler