Rapidshare bekleme süresini kaldırma (chrome eklentisi)

Sıklıkla Rapidshare’den dosya indiren biriyseniz, bu indirmeler öncesinde beklemekten sıkılmışsınızdır. Tabii bu bekleme süresi sadece ücretsiz kullanıcılar için geçerli. Eğer siz de bir premium hesaba sahip değilseniz Rapid’de beklemeye mecbursunuz. Acaba öyle mi?

Auto Free Rapidshare adlı Google Chrome eklentisi ile Rapid’deki bekleme süresini geçebilirsiniz. Bahsettiğim bekleme süresi dosyayı indirmeden önce free user’a bastıktan sonra karşımmıza gelen geri sayım aracı. Yani indirmeler arası bekleme süresini etkilemiyor bu eklenti. Yine de oldukça yararlı bir eklenti çünkü büyük boyutlu dosyalar Rapid’den indirilirken 2 dakika civarı bekleme yapıyor.

rapidshare bekleme suresini kaldirma chrome eklentisi

Üstelik siz indirme sayfasını açtığınızda hiç bir butona basma ihtiyacı duymuyorsunuz. Eklenti indirmeyi otomatik olarak başlatıyor.

Auto Free Rapidshare eklentisini buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın

Rapidshare bekleme süresini kaldırma (chrome eklentisi)” üzerine bir yorum

  1. 🙂 bu tarayıcı eklentileri adeta çığır gibi bir şey neye ihtiyacınız var hop orada 🙂 gerçekten güzel. Ancak sınırsız bir internet ve 24 saat açık bir bilgisayarda jdownloader kullanarak onun listesine eklemek bence yeterli söz konusu program sizin için beklenmesi gerektiğinde bekliyor dosyayıda indiriyor. Sizde bilgisayar başında beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Tabi rapid ya da diğer paylaşım sitelerine üyeliklerde çok makul fiyatlarda aylık üyelikte almak mantıklı ama tabi bu sizin değerlendirmenize kalmış bir şey…