Toshiba 3D dizüstü bilgisayar

Bilgisayar dünyasında yepyeni bir teknoloji bizleri bekliyor. Bilgisayar üreticileri gelişen teknolojiyle birlikte 3D versiyonlu cihazlarını piyasa sunmaya hazırlanıyor. İlk olarak Toshiba’nın start vereceği 3D bilgisayar Temmuz ayında bizleri bekliyor olacak.

Toshiba 3D dizüstü bilgisayar

Gün itibariyle Toshiba 3D’li dizüstü bilgisayarının Temmuz ayında çıkacağını duyurdu. Yapılan bu açıklama üzerine milyonlarca 3D sever Toshiba’nın bu cihazı için şimdiden kendilerini hazırlamaya başladı. İlk olarak Japonya da piyasa sürülecek olan dizüstü bilgisayara toshiba Dynabook TX/98MBL adını verdi. Dynabook TX/98MBL adı altında piyasaya sürülecek olan toshiba dizüstünün 3D görevini de Nvidia üstlendi.

Firma tarafından henüz daha detaylı bir açıklama yapılmamışken, cihazda beklenen tahmini özellikler şu şekilde;

  • 3D özellik
  • 15.6 inç ekran
  • Intel Core i7-740QM işlemci
  • GeForce GTS 365M ekran kartı

Temmuz aylarında piyasaya çıkması beklenen Dynabook TX/98MBL’nin fiyatıysa 2.750 dolar olarak belirlendi.

Yorum yapın

Toshiba 3D dizüstü bilgisayar” üzerine bir yorum

  1. Korkuyorum bu gidişle kılımızı kıpırdatmadan iş yapıyor olacağız takacağız 3D gözlükleri gireceğiz sanal alemin içine arabamızı kullanacağız toplu taşımaya bineceğiz işimize gidip çalışacağız sonra gelip eve uyuyacağız. Ama bunları yaparken aslında biz uyanık olacağız :S sabah sabah kafam karıştı yine sizin kafanızı karıştırmasam iyi olacak sanırım.. Bekleyelim görelim.