Need for Speed Shift İnceleme

Hız tutkunu oyun severlerin vazgeçemeyeceği oyun serisi olan Need for Speed halkasına bir yenisi daha eklendi.

Oyun severlerin bağımlısı olduğu Need for Speed serisine bir yenisi daha eklendi. Need for Speed Shift adı verilen bu oyunun son versiyonu tüm oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Zamanla gelişen, değişen ve gün geçtikçe popülerleşen Need for Speed yıllardır oyun dünyasının kalbinde taht kurmuş bir isim olmuştu. Need for Speed Shift, serinin diğer oyunları gibi kullanıcılardan tam notu aldı.  Güçlü grafikeriyle ön planda duran oyun’a yepyeni araç modelleri de eklendi. İşte Need for Speed Shift oyunu hakkında tüm detaylar;

Need for Speed Shift İnceleme

Need for Speed Shift Grafik
Gelişen, değişen teknolojiyle birlikte oyunlarda evrim geçirmeye başladı. Zamanla gerçekçiliği biraz daha artan oyunlara en açık örnek Need for Speed Shift olabilir. Grafik olarak profesyonelce tasalanmış olan oyunda çok kuvvetli bir grafik ara yüzü kullanılmış. Oyun sırasında ki akış üzerinde epeyce çalışılmış olduğu da belli oluyor. Araçla yapılan kazalarda bir o kadar doğal olmuş ki, gerçeğinden farkı yok. Yol yapısı, çevre gibi yan özellikleri de oldukça geliştirilen Need for Speed Shift bu sene en iyi grafik yapısını sahip bir oyun olabilecek düzeyde.

Need for Speed Shift Ses
Gerçek hayatta araçlardaki motor, patinaj, hız gibi sesler oldukça hoş karşılanır ya. İşte bu oyunda da aynı böyle, Sizlere az önce grafik olarak Need for Speed Shift tanıttık. Şimdiyse oyun içi sesleri sizlere aktaracağız. Bir kere evinizde bir ses sitemi varken bu oyunu oynarsanız, komşularınızdan uyarı alabilirsiniz. Çünkü gerçek hattaki arabalardan farklı olmayan o motor sesler, patinaj sesleri bu oyunu diğerlerinden farklı kılmış. Diğer versiyonlarına göre oldukça geliştirilmiş olan sesler bizleri kendine bağımlı hale getirmeye yeter.

Need for Speed Shift İnceleme

Need for Speed Shift Hikâye
Film izlemeyi seven bir toplum olarak, oynadığımız oyunlarda, izlediğimiz filmlerin tadını almak istiyoruz. Need for Speed Shift’te ki işleyiş sokak yarışlarından esinlenmiş. Zaten oyun için de yapılan yarışlarda sokak yarışlarını pek fazla aratmıyor. Sanki her an bir yere çarpacakmışız gibi. O daracık yollarda yapılan bu mükemmel yarışlarla tasarlanmış olan Need for Speed Shift’in bu konuda eline su dökülmez.

Need for Speed Shift Sistem gereksinimleri
Kategorisinin lideri olan Need for Speed Shift’i her bilgisayarda oynayamayacağımız kesinlik kazandı. Böyle bir oyunu oynamak için güçlü bir sisteme sahip olmamız gerekiyor. Windows XP, Vista, Windows 7 gibi işletim sistemlerinde çalışan oyun için minimum Intel Core 2 DUO @ 1.6 GHz düzeyinde bir işlemciye sahip olmamız gerekiyor. Minimum 1 GB bellek ve 6 GB alanına gereksinim duyan oyun ortalama 1 GB ekran kartı istiyor.

Her yönüyle eşsiz benzersiz olan Need for Speed Shift ile hız tutkunuzu sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Yorum yapın

Need for Speed Shift İnceleme” üzerine bir yorum

  1. Pdfdergi ailesinde incelemeler görmek güzel, Farklı konularda farklı incelemelerde yayınlarsanız faydalı olacağı kanaatindeyim. Teşekkürler.