iPhone uygulaması Analytics App

En çok kullanılan site analiz servisi Google Analytics’in yine en çok tercih edilen cep telefonu iphone’a uyumlu programı geliştirildi. Geçtiğimiz günlerde duyurulan uygulama ile google Analytics verilerini iphone cep telefonlarından takip edebiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz geliştirilen bu uygulama ile artı evinizde bilgisayar başında olmadan bile web sitelerinizin durumunu an, an takip edebilirsiniz.

iPhone uygulaması Analytics App

Sadece iphone cep telefonlarında çalışan Analytics App uygulamasını buradaki adresten indirip cep telefonunuza kurabilirsiniz. İphone sahibi webmaster’lar için altın değerinde olan bu uygulamanın diğer cep telefonları modellerine de uyumlu hale getirilmesini bekliyoruz. Biraz geç gelen bir uygulama olan Analytics App ile birden fazla siteyi inceleme imkânımızda bulunuyor. Zaten en sevilen özelliği de bu olmuştu.

Orijinal google Analytics’dan farkı olmayan Analytics App uygulamasının kurulumu da oldukça basittir. Web mastar’lar zaten sabahtan akşama kadar sitelerinin istatistiklerini an, an takip etmek isterken bu uygulamayla artık saniye, saniye takip edecekler gibi gözüküyor.

Yorum yapın