Bedava Çeviri Programı

Kimin bir metni farklı bir dile çevirmeye ihtiyacı olmadı ki? Kimi zaman bir kelimenin ne anlama geldiğini kimi zaman da bir cümlenin ne anlama geldiğini sorguladık. Bu bazen İngilizce’den Türkçe’ye cümle çevirisi oldu bazen de başka bir dilden başka bir dile.

MoonStar sözlük kullanıyorduk ki hala çok kullanan var sonra Google Trasnlate ve sonrasında Bing Translate. Bu yazdıklarım elbette sadece bir kaçı. Sözlük amaçlı binlerce program ve web sitesi mevcut. Ve cümle çeviri programlarına bir yenisi eklendi. Dictionary .NET Google Translate alt yapısını kullanarak mini bir program hazırladı. Program Google Translate’in desteklediği 59 dil arasında çeviri yapabiliyor.

dictionary_net_ceviri_programi

Desteklediği diller ise şunlar:

Afrikaans Arnavut Arapça Belarusça Bulgar Katalanca Çince (Basitleştirilmiş) Çince (geleneksel) Hırvat Çek Danimarkalı Hollandalı İngilizce Estonyalı Filipino Fince Fransız Galicia’ya ait Alman Yunan Haiti Creole (ALPHA) İbranice Hintçe Macar İzlanda Endonezya İtalyanca İrlandalı Japon Kore Letonyalı Litvanyalı Makedonya Malay Maltalı Norveç Farsça Polonya Portekizce Romence Rus Sırp Slovak Sloven İspanyolca Swahili İsveç Tayland Türk Ukrayna Vietnam Galce Yidiş

(Afrikaans, Albanian, Arabic, Belarusian, Bengali, Bulgarian, Catalan, Chinese-simp, Chinese-trad, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Filipino, Finnish, French, Galician, German, Greek, Gujarati, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Kannada, Korean, Latvian, Lithuanian, Marathi, Macedonian, Malay, Malayalam, Maltese, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Welsh Yiddish.)

Program herhangi bir kurulum gerektirmiyor. İndiriyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.

Download Dictionary.NET

Yorum yapın

Bedava Çeviri Programı” üzerine bir yorum